2016-10-22 21:16

EVENIMENT


Anca Lăzărescu, noul director al ştirilor TVR

 |  17:48
Anca Lăzărescu, noul director al ştirilor TVR

Conducerea executivă a TVR a decis să o schimbe pe Rodica Culcer din funcţia de director al Departamentului de Ştiri al postului public de televiuziune. Anca Lăzărescu a fost numită director interimar.

Anca Lazarescu are o experienţă de 20 de ani de presă. De 14 ani lucrează în Televiziunea Română.

Consiliul de Administraţie al TVR votase, marţi, cu opt voturi pentru şi cinci împotriva, încetarea mandatului de şef al Departamentului de Ştiri. Un vot asupra demiterii Rodicăi Culcer a avut loc şi în 18 ianuarie, dar acesta nu a fost validat. Ada Meseşan, membru din partea PDL în CA al TVR, a explicat că acest vot nu poate fi luat în considerare, având în vedere că astfel de decizii de concediere nu pot fi luate de Consiliu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-18

TAGURI: Anca_Lazarescu, director, stiri, TVR, rodica_culcerComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RICA
01 Feb 2012

Tipul oprtunistului jalnic.
ANNA
01 Feb 2012

Alt oranjgutanpe careil platim cu banii nostri luati cu japca.
ANCA
02 Feb 2012

Cine este Dna asta (Anca Lazarescu), cu ce s-a remarcat ? Simpla afirmatie ca lucreaza in media de 20 de ani nu spune nimic.
MIHAI
02 Feb 2012

a schimbat un slugoi a lui base cu altul,mai tanar deci cu "perspective"

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabriela Firea dă asigurări că va susţine proiectele directorilor de spitale PMB a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că primarul general al Capitalei, Gabriela... 13 Oct 2016 | (0)
Directori din Ministerul de Finanţe şi ANAF, urmăriți penal într-un dosar de evaziune DNA a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că mai mulți directori, la data faptelor,... 21 Oct 2016 | (1)