2018-12-15 03:05


ANCHETĂ. Cazul Rarinca se lasă cu sancţiuni

 |  19:06
ANCHETĂ. Cazul Rarinca se lasă cu sancţiuni

Inspecția Judiciară informează că a fost promovată acțiunea disciplinară față de judecătorii Risantea Găgescu și Damian Dolache de la Curtea de Apel București, cei care au achitat-o pe Mariana Rarinca, femeia acuzată că a șantajat-o pe șefa ÎCCJ, Livia Stanciu.

În motivarea acțiunii disciplinare s-a reținut că judecătorii au utilizat expresii inadecvate în cuprinsul deciziei penale 733/ A/ 20.05.2015, motivarea fiind în mod vădit contrară raționamentului juridic și de natură să afecteze prestigiul justiției sau demnitatea funcției de magistrat, informează Agerpres.

Mariana Rarinca, femeia acuzată că a șantajat-o pe șefa ÎCCJ, Livia Stanciu, a fost condamnată definitiv în septembrie de Curtea de Apel București, la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind obligată să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității. Inițial, în acest dosar Mariana Rarinca a fost condamnată în decembrie 2014 de Tribunalul București la trei ani închisoare cu suspendare, după care, în mai 2015, femeia a fost achitată de Curtea de Apel București.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: cazul rarinca, sanctiuni, ancheta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...