2018-12-14 19:46


Ancheta continuă: cine a fost chemat la audieri la Poliţia Capitalei

 |  13:41
Ancheta continuă: cine a fost chemat la audieri la Poliţia Capitalei

Trei victime ale tragediei de vineri seara din Clubul Colectiv au venit la audieri la Poliţia Capitalei. Parchetul General a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi distrugere calificată.

La primele ore ale dimineţii, două fete, între care una era bandajată, au fost aduse cu o maşină a Poliţiei, scrie Stiripesurse.ro

De asemenea, un tânăr care avea un bandaj la urechea dreaptă a venit la Poliţia Capitalei, însă el a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Procurorii şi poliţiştii criminalişti continuă duminică cercetările la faţa locului, în timp ce la INML, medicii legişti vor efectua autopsii în cazul persoanelor decedate.

De asemenea, cei trei patroni ai Clubului Colectiv vor veni din nou pentru a da declaraţii anchetatorilor.

La anchetă participă poliţişti de la Serviciul Omoruri, Direcţia de Investigaţii Criminale, Institutul Naţional de Criminalistică IGPR, Serviciul Criminalistic din cadrul DGPMB, alături de specialişti din cadrul Institutului Naţional de Expertiză Criminalistică şi Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroşani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-01

TAGURI: ancheta, parchet, club colectiv, politia capitalei, victime
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
01 Noi 2015

DAR POLITISTI DIN SECTOR , CE AU FACUT , VAZUT , VERIFICAT SI ATITA PUHOI DE TAMBALAU ? NU AU FACUT UN OCOL PE ACOLO ? DAR SEFI POLITIEI , NU AU NOTE , CUNOSTINTA , INFORMATI , DESPRE PROMENADA DE MASINI SI OAMENI ? CEVA PREVENIRE NU AU FACUT ?
Random imageUltimele stiri


loading...