2019-02-22 13:00


ANCHETĂ de amploare în cazul unui PREOT din Copșa Mică care a fost filmat MASTURBÂNDU-SE în fața elevilor cărora le preda RELIGIA

 |  10:41
ANCHETĂ de amploare în cazul unui PREOT din Copșa Mică care a fost filmat MASTURBÂNDU-SE în fața elevilor cărora le preda RELIGIA

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu şi cei ai Mitropoliei Ardealului fac anchetă comună în cazul unui preot din Copşa Mică, după ce acesta ar fi fost filmat în timp ce s-ar fi masturbat în faţa elevilor cărora le presă religie la Liceul Tehnologic din oraş.

Imaginile cu preotul care se masturbează în clasa, la ora de religie, au fost filmate de o elevă din clasa a XII-a a Liceului Tehnologi ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, iar aceasta le-a distribuit colegilor săi. Mama unei eleve le-a găsit în telefonul fiicei sale şi aşa au fost făcute publice. Totodată, și Poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii incidentului, ulterior primind şi o plângere de la mama fetei. 

”În momentul de faţă vrem să vedem împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu cei de la Episcopia Mediaş care este situaţia la faţa locului. E prematur să spunem ceva pentru că nu am avea şi poziţia preotului care este acuzat de aceste fapte. Vrem să vedem ce spune şi şi părintele, şi conducerea şcolii. Într-o echipă comună – Inspectorat – Mitropolie vom face o anchetă mai bună. ÎPS Mitropolit ştie situaţia. Tot ce vă pot spune este că nu au fost probleme până acum cu acest preot”, a spus prof.dr. Sorin Joantă, inspector pe învăţământ la Mitropolia Ardealului. Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au plecat, joi dimineaţa, către Copşa Mică, împreună cu cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a vedea dacă ceea ce apare în imagini este real.

Preotul care apare în imagini predă de aproape 15 ani şi s-a hirotonit, devenind preot în urmă cu peste 10 ani.

Ministrul Educației îi cere DEMISIA

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că în prezent este în desfăşurare o anchetă în cazul profesorului de religie de la Copşa Mică, judeţul Sibiu, acuzat de o elevă că s-ar fi masturbat la şcoală. Pop i-a cerut public cadrului didactic să îşi dea demisia din sistemul de învăţământ. "Eu îi cer public să îşi dea demisia din sistemul de învăţământ. Este un profesor de religie şi preot care nu putea să predea în sistemul de învăţământ fără avizul cultului respectiv. Am înţeles că s-a titularizat acum 15 ani. Ancheta este în desfăşurare la nivelul unităţii şcolare. Cealaltă componentă - faptul că eleva clasei respective a sesizat-o pe dirigintă de acest incident, dar diriginta clasei nu a transmis conducerii unităţii de şcolare ceea ce se întâmplă în clasă. De aceea pot să spun că a aflat presa înaintea noastră. Una peste alta, eu cred că din datele preliminare, dacă am înţeles bine, este profesor acolo. S-a recunoscut lucrul acesta. Eu îi cer public să îşi dea demisia din sistemul de învăţământ. Aştept finalul anchetei la nivelul inspectoratului şcolar. Dacă se va impune completare vom interveni, dar la cât de profesionişti sunt colegii mei din Sibiu sunt convins că vor lua cele mai bune decizii pentru sistemul de învăţământ", a precizat Pop.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-19

TAGURI: preot, masturbare, copsa mica, religie, elevi, ancheta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


POPA LABAGIU
19 Ian 2018

Daca se intalnea cu Pomohaci, nu se mai masturba!
SASU
19 Ian 2018

E o mizerie de știre. Domnule Liviu pop la câte gafe ați făcut. La câta prostie debordati ar trebui sa va dați si domnia voastră demisia cu toată șleahta de golani.
SASU
19 Ian 2018

Împreuna cu cei care vai numit numai rău ați făcut acestei tari, habar nu aveți cum sta realitatea, atât de deștepți va credeți dar nu știți nimic, legi peste legi atât știți. Rușine sa va fie ca ați distrus si distrugeți o țara întreaga. Sper sa plătiți pt răul făcut cu vârf si îndesat, si dumneata liviu pop dar si toți care au făcut si fac rău acestei tari.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...