2018-12-12 14:58


Anchetă DNA. Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, ridicat de procurori şi dus la audieri

 |  19:40
Anchetă DNA. Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, ridicat de procurori şi dus la audieri

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, a fost ridicat de către procurori, joi după-amiază, şi dus la audieri la sediul DNA Serviciul Teritorial Iaşi. El a susţinut că a fost chemat să dea declaraţii în faţa procurorilor şi că are sentimentul că este “singurul din sat care nu ştie ce se întâmplă în jurul său”.

“Am fost chemat la audieri şi aştept pe hol. Nu am fost ridicat din trafic. Am sentimentul acela că sunt singurul din sat care nu ştie şi nu înţelege ce se întâmplă în jurul său”, a spus Adomniţei, citat de Mediafax. Purtătorul de cuvânt CJ Iaşi, Marius Pârciu, a afirmat că, la rândul său, că alături de Cristian Adomniţei au fost duşi la audieri de către procurorii DNA alţi doi angajaţi ai instituţiei, toţi trei fiind “escortaţi” de către jandarmi de la sediul administraţiei judeţene. La închiderea ediţiei, şefa Direcţiei Proiecte şi Dezvoltare Durabilă din CJ Iaşi, Teodora Jinga, şi şefa Serviciului Proiecte şi Parteneriate, Carmen Irimescu, au fost reţinute pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă, în dosarul în care a fost adus pentru audieri şi şeful instituţiei, Cristian Adomniţei. În 15 aprilie, procurorii DNA au făcut 21 de percheziţii, dintre care 19 la Consiliul Judeţean Iaşi, în birourile unor directori ai Direcţiei Economice, Serviciului Financiar Contabil şi Direcţiei Achiziţii, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie şi fals, care ar fi fost comise în perioada 2013-2015. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: sef, consiliu, judetean, cristian adomnitei, ridicat, dna, audieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


J
07 Mai 2015

carmen irimescu lucreaza la consiliu judetean , barbat-su sef contabil la prefectura Iasi - un cioban cu particulara; apropo, angajarea functionarilor publici din Iasi se face conform legii prin ... prefectura Iasi !
Random imageUltimele stiri

Cutremur în judeţul Vrancea Acum 1 ore | (0)
Eveniment

4 PAȘI săptămânali spre un PĂR SĂNĂTOS și lucios Acum 14 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati


loading...