2018-12-13 03:58


Anchetă pentru omor. Un tânăr a fost găsit mort pe un câmp

 |  13:57
Anchetă pentru omor. Un tânăr a fost găsit mort pe un câmp

Procurorii Parchetului Tribunalului Galaţi au deschis o anchetă pentru omor după ce cadavrul unui tânăr de 26 de ani a fost găsit pe un câmp din apropierea localităţii Adam. Acesta prezenta mai multe urme de violenţă pe corp.

O persoană a descoperit trupul neînsufleţit al tânărului, ea sunând de urgenţă la 112. în zonă a fost direcţionată o ambulanţă, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

"S-a intervenit în cazul unui bărbat de 26 de ani care prezenta multiple fracturi la nivelul capului, traumatisme cranio-faciale; avea şi nasul zdrobit. Nu s-a mai putut face nimic, el fiind găsit decedat", a precizat şeful Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, potrivit Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au deschis o anchetă în acest caz.

"Avem deschis un dosar de cercetare pentru omor, cu autor necunoscut, în cazul decesului unui tânăr în vârstă de 26 de ani. Trupul acestuia a fost găsit pe un câmp din apropierea localităţii Adam, prezentând urme de violenţă", a afirmat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Cadavrul tânărului a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: ancheta, omor, tanar, gaseste, mort, camp, galati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...