2018-12-11 04:27


Andrei Marga: Nu am colaborat cu Securitatea. Dacă apare vreun dosar, demisionez!

 |  12:41
Andrei Marga: Nu am colaborat cu Securitatea. Dacă apare vreun dosar, demisionez!

Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat marţi că nu a avut legături cu fosta Securitate, iar în eventualitatea apariţiei unui dosar în acest sens va demisiona din funcţie.

”Domnul Lăzăroiu fabulează. Şi în acest caz este vorba de o fabulaţie, se poate verifica dosarul meu, a fost verificat, nu vă ascund, de n ori. Se poate verifica încă o dată, nu am nicio teamă. Nu m-a chemat niciodată cineva să coopereze cu Securitatea, n-am cooperat, n-am semnat nimic, am conştiinţa absolut curată”, a spus Marga, întrebat cum comentează afirmaţiile lui Sebastian Lăzăroiu care a sugerat că acesta ar fi colaborat cu Securitatea.

Andrei Marga a subliniat că în eventualitatea apariţiei unui dosar din care să reiasă că ar fi colaborat cu Securitatea va demisiona din funcţia de ministru, însă a arătat că nu are nicio emoţie în acest sens.

”Dacă apare, îmi voi da demisia de onoare, se înţelege, dar încă o dată nu aceasta este problema pentru că pur şi simplu nu au ce să găsească. Fiţi siguri că s-a căutat demult, apropo de declaraţiile mele polemice de multe ori desigur, nu ezit să recunosc aceasta, de de ani de zile se caută, dar n-am nicio emoţie în această privinţă”, a spus , citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-07-10

TAGURI: andrei_marga, securitate, colaborat, dosar, demis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...