2018-12-19 10:35


Angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, în greva foamei

 |  20:15
Angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, în greva foamei

Șapte angajați ai Complexului Energetic Oltenia au intrat în greva foamei, ei fiind nemulţumiţi de decizia administraţiei companiei de a majora salariile a circa 20% din totalul personalului, pe criterii de apartenenţă sindicală sau politică. Liderul sindical Dan Pârvulescu a afirmat, la B1 TV, că este „un nor de corupţie”.

Acesta a precizat că, până în prezent, "compania a făcut disponibilizări. Au plecat 3.000 de angajați. Angajații rămași au suplinit colegii care au plecat. Conducerea companiei a zis că angajații cu salarii mici vor primi niște bani în plus, dar directorul a decis să dea pilelor liderilor locali, primari, consilieri din Gorj".

Dan Pârvulescu a mai spus că banii respectivi au fost dați celor care au salarii de 2.000 de lei, şi nu celor cu venituri de 1.200 - 1.400 lei.

"Am luat legătura cu domnul Gerea, președintele Consiliului de Supraveghere. S-a spus că acolo unde planează cea mai mică urmă de corupție, conducătorul va fi înlăturat. E un nor de corupție la Complexul Energetic Muntenia", a precizat Dan Pârvulescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: angajat, complex, energetic, oltenia, greva, foamei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SĂRACII OAMENI...
18 Noi 2015

D-aia trebuiesc DEPOLITIZATE toate funcțiile din aparatul de stat, altfel MURIM!
Random imageUltimele stiri


loading...