2018-12-16 06:23


Angajaţii Romgaz reţinuţi pentru furt de motorină, prezentaţi cu propunere de arestare

 |  12:23
Angajaţii Romgaz reţinuţi pentru furt de motorină, prezentaţi cu propunere de arestare

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că cei şapte angajaţi ai Romgaz reţinuţi în dosarul privind furtul de motorină vor fi prezentaţi Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

"Șapte persoane au fost reținute ieri pentru 24 de ore în dosarul instrumentat de polițiștii medieșeni sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș privind infracțiuni de delapidare, respectiv delapidare în forma continuată. În continuarea cercetărilor efectuate ieri, în urma audierilor efectuate s-au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pe numele a șapte persoane, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest dosar continuă", se arată într-un comunicatul citat.

Polițiștii au făcut, luni, mai multe percheziţii la 22 de angajați ai Romgaz, bănuiți că au furat motorina pe care o aveau în gestiune.

"În urma perchezițiilor, au fost ridicați aproximativ 500 de litri de motorină. În fapt, din cercetări a reieșit că, în perioada iunie — noiembrie a.c., cei în cauză, angajați ai unei societăți, și-ar fi însușit și ar fi comercializat cantități de combustibil pe care le aveau în gestiune. Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională urmează a fi stabilit în urma administrării probatoriului", au precizat reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24
Citeste si:
Şapte angajaţi ai Romgaz, REŢINUŢI pentru trafic de motorină şi delapidare

TAGURI: angajat, romgaz, retinut, furt, motorina, prezinta, propunere, arestare, preventiva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...