2018-12-17 03:05


Angajaţii jefuiţi nu erau complicii hoţilor

 |  18:29
Angajaţii jefuiţi nu erau complicii hoţilor

Angajaţii firmei de bijuterii jefuiţi luna trecută pe Autostrada Bucureşti - Piteşti nu au fost implicaţi în înscenarea loviturii. Aceasta este concluzia anchetatorilor, după cei doi ocupanţi ai maşinii care transportau la Râmnicu Vâlcea cele 22 de kilograme de aur au fost testaţi cu aparatul poligraf.

Potrivit unor surse, la întrebările relevante ale cauzei, referitoare la înscenarea jafului sau la complicitatea lor cu hoţii, aceştia au răspuns negativ, aparatul indicând răspunsurile ca fiind sincere. Aceleaşi surse au mai precizat că inclusiv patronii firmei de bijuterii au trecut testul cu aparatul poligraf. În acest moment, anchetatorii merg pe o scurgere de informaţii din interiorul firmei de bijuterii, urmând să fie audiaţi şi alţi salariaţi.

Procurorii sunt de părere că hoţii au ales kilometrul 82, pe sensul de mers către Piteşti, ca loc unde să dea lovitura având în vedere că, în maxim zece minute, ei puteau părăsi magistrala pe cel puţin patru ieşiri. De aceea, spun anchetatorii, deşi au fost organizate filtre la toate intrările şi ieşirile către Piteşti, maşina jefuitorilor nu a putut fi găsită. Reamintim că trei persoane mascate şi înarmate au oprit un autoturism care transporta în portbagaj bijuterii. Hoţii au furat mai bine de jumătate din cantitatea de aur, luându-le totodată ocupanţilor maşinii telefoanele mobile şi cheile autoturismului. Unul dintre angajaţi avea însă asupra lui ascuns un telefon, cu ajutorul căruia a apelat serviciul 112. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...