2019-05-22 18:02


ANTENA 3 a pierdut procesul cu KOVESI. Șefa DNA trebuie să primească 300.000 de lei, DAUNE MORALE, de la GÂDEA, CIUVICĂ & Co.

 |  15:49
ANTENA 3 a pierdut procesul cu KOVESI. Șefa DNA trebuie să primească 300.000 de lei, DAUNE MORALE, de la GÂDEA, CIUVICĂ & Co.

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3, informează Agerpres.

Instanţa a respins ca neîntemeiate cererile de repunere pe rol a cauzei formulate de Răzvan Savaliuc, Antena 3, Radu Tudor, Mihai Gâdea, Bianca Grigore şi Mugur Ciuvică, dar şi cererea de amânare a pronunţării şi a admis apelurile declarate de Laura Codruţa Kovesi, de Radu Tudor şi de Răzvan Savaliuc. Astfel, judecătorii au respins acţiunea formulată de Kovesi în contradictoriu cu Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc şi i-a obligat pe pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3, în solidar, la plata sumei de 300.000 lei cu titlu de daune morale către Kovesi pentru prejudiciul cauzat prin încălcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţă privată. De asemenea, SC Antena 3 SA şi Mihai Gâdea sunt obligaţi de instanţă să formuleze scuze publice faţă de Kovesi, precum şi să redea, în mod public şi în integralitate, dispozitivul hotărârii Curţii în termen de maxim cinci zile de la data rămânerii definitive a acesteia, după cum urmează: Antena 3 SA în cadrul fiecărui buletin informativ al zilei, pe parcursul a trei zile consecutive, precum şi pe platforma online a acesteia, iar Mihai Gâdea în cadrul emisiunii realizate de acesta - 'Sinteza Zilei'. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii, se mai arată în textul hotărârii pronunţate de Curtea de Apel Ploieşti. În iunie 2014, Laura Codruţa Kovesi a dat în judecată Antena 3 şi mai mulţi jurnalişti, reclamând faptul că în emisiunea "Sinteza zilei" din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi Mircea Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-20

TAGURI: kovesi, gadea, ciuvica, antena 3, daune morale, radu tudor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Mar 2018

Acest closet numit haznaua 3 sa ceara scuze poporului roman pentru manipularile zilnice pe care le face si minciunile fara nerusinare . Ei sunt ""STATUL PARALEL""CARE SPRIJINA MEDIATIC ORGANIZATIA MAFIOTO -BOLSEVICA PSD-ALDE.SA SPUNA PUBLIC SI PRETUL SUSTINERII MEDIATICE A PENALILOR PSD.
NEGRO
20 Mar 2018

Vidanjorii Latrinei 3 trebuie sa plateasca. Asa e cand devii de buna voie si nesilit de nimeni mercenarul Varanului. Nu-i nimic. Crescent are banii ce i se cuveneau sarmanei Romanii pusi de-o- parte. E bine, totusi ca tucalarii trebuie sa se stearga pe bot de atata dohot inghitit cu ghiotura. Sa te vedem popo, cum exersezi si gestul de a da, nu doar de a lua. La fel si fostul ziarist Savaliuc si tucalarul Ciuv Mugurica, omul cu imense precipitatii verbale. Sa va ia Varanul sub pantecul lui rotund sa va consoleze. Ca prea v-ati aratat arama, sfasiind aceasta Tara, vorba Luceafarului care nu a putut sa va lumineze niciodata! Prea sunteti urati, prea sunteti intunecati la fata! Puah!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Mar 2018

si de ce nu se spune adevarul pana la urma?Bercea Mondial era protejat politic prin afacerile pe care le avea cu Basescu,nu de LC-Kovesi ci de Mircea Basescu si de grupul cocos-Udrea>>>>>>>>Ca de obicei magarii astia de la haznaua Varanului rastamalcesc adevarul incat sa iasa varianta care le convine lor...dar si-au gasit nasul In schimb orice alta persoana porcaita de ei nu ajunge sa mai castige in instanta Nu pricep de ce Ciuvica a ajuns atat de jos,sa se amestece cu pupincuristii lui Felix Varanul,pr ca el nu primste salariu de la ei
LEVST.
20 Mar 2018

Bravo, Kovesi! Asta este calea de urmat, NUMAI prin lege, la modul public si transparent, iar aceasta metoda este cea mai buna pentru ca subtiaza conducta de oxigen a acestor cuiburi retrograde din media, puse in slujba marilor banditi...Asa ca, oricine are o problema, chemati-i pe indivizi in fata Legii si cereti despagubiri colosale, daca dovediti ca aveti dreptate, orice judecator va admite o anume suma compensatorie, chiar daca mult mai mica, in raport cu pretentia, totusi(alaturi de alte asemenea plus amenzi, costurile curtii, etc.) va eroda puterea respectivelor organizatii, si -intr-o buna zi- vor deveni falimentare...Ia ceva timp, insa este si legal si dovedit ca functioneaza...
Random imageUltimele stiri


STARBAG