2017-01-21 19:38

EVENIMENT


Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Unirea Slobozia a fost arestat pentru luare de mită

 |  15:36
Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Unirea Slobozia a fost arestat pentru luare de mită

Antrenorul echipei dehandbal feminin CSM Unirea Slobozia, Gheorghe Neagu, a fost arestat preventiv,sâmbătă, sub acuzaţia de luare de mită, după ce a fost prins în flagrant delictde către procurori în momentul în care primea bani de la mama unei eleve.

Potrivitreprezentanţilor Tribunalului Ialomiţa, decizia nu este definitivă, avocatulantrenorului atacând cu recurs hotărârea magistraţilor, recurs care se vajudeca la Curtea de Apel Bucureşti.

"Gheorghe Neagu afost prezentat iniţial Parchetului Tribunalului Ialomiţa, care a decisreţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar astăzi (n.r. - sâmbătă)instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile, decizia fiindatacată cu recurs", a declarat purtătorul de cuvânt al ParchetuluiTribunalului Ialomiţa, Cristina Istrate.

Potrivit unor sursedin rândul anchetatorilor, Gheorghe Neagu ar fi pretins şi primit 100 de europentru a promova o elevă a Grupului Şcolar "Mihai Eminescu", iar dupăce a primit banii marcaţi profesorul a fost reţinut sub acuzaţia de luare demită.

Gheorghe Neagu esteantrenor al echipei de handbal de patru etape şi predă la Grupul Şcolar"Mihai Eminescu" din 1977. El a antrenat în câteva rânduri echipa dehandbal, iar soţia sa, Ileana Neagu, este antrenor secund al formaţiei CSMUnirea Slobozia, care activează în Divizia A.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image