2019-01-21 18:14


ANUNȚUL Poliției în cazul fugarului Sebastian Ghiță

 |  18:46
ANUNȚUL Poliției în cazul fugarului Sebastian Ghiță

Dispărut fără urmă după alegerile din 11 decembrie, fugarul Sebastian Ghiță dă mari bătăi de cap Poliției Române, dar și DNA și Interpolului care îl caută peste tot. IGPR transmite că nu a reușit să găsească nicio urmă a fostului deputat și nu are date că acesta ar fi ieșit din țară.

”Urmare a solicitării dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliţiei Române, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

Precizăm că, la data de 05 ianuarie a.c., persoana la care faceți referire a fost dată în urmărire națională ca urmare a emiterii unui mandat de arestare preventiv ce nu a putut fi pus în executare. De asemenea, aceeași persoană a fost dată în urmărire internațională, imediat ce instanța de judecată a emis mandatul european de arestare și cererea de dare în urmărire internațională. Menționăm că, așa cum am comunicat deja public, Poliția de Frontieră nu a transmis informații care să confirme ieșirea din țară a persoanei în cauză”, se arată în răspunsul IGPR transmis Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-19

TAGURI: sebastian ghita, deputat, fugar, anunt, politia romana, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


POLITIA
19 Ian 2017

adică va luati banii de la buget de pomana
GIGOLO GHITA
19 Ian 2017

V-AM CIURUIT . SINT LA GENERALUL == LEBED == IN TARA YACUTIA . SI AM DOUA KILOGRAME DE CARDURI DE MEMORIE . VA FAC GAURA MAI MARE DE CIT PACEPA . V-AM MIRLIT SI AM PLECAT ,
Random imageUltimele stiri

loading...