2017-01-24 07:11


Apel la protest paşnic de la Dan Cristian Popescu, preşedintele PNL Sector 2

 |  18:51
Apel la protest paşnic de la Dan Cristian Popescu, preşedintele PNL Sector 2

Invit toţi membrii şi simpatizanţii PNL, PSD şi PC din Sectorul 2 şi nu numai, să mi se alăture în acestă seară (luni, n.r.), de la ora 19.00, în , a scris Dan Cristian Popescu,  preşedintele PNL Sector 2, pe contul său de Facebook.

De amenea, Dan Cristian Popescu, într-o postare pe blogul lui, a făcut o paralelă între situaţia tinerilor din România şi cei din Marea Britanie: “Manifestațiile din ultimele s-au soldat și cu vandalizarea unor magazine. Din această cauză unii parlamentari și gazetari au decretat că oamenii care au protestat sunt niște huligani. Nu sunt de accord cu vandalizarea magazinelor, dar trebuie spus faptul că acest lucru se întâmplă ori de câte ori au loc manifestații spontane. Pentru cei care nu cred acest lucru le-așreaminti faptul că în luna august anul trecut manifestațiile tinerilor din Londra au ținut capul de afișal ziarelor din întreaga lume multă vreme. Și acolo, ca și la București, vandalizarea magazinelor a fost la ordinea zilei.

<<Șomajul masiv riscă să creeze o generaţie pierdută de tineri care şi-au pierdut orice speranţă de a intra pe piaţa muncii şi de a trăi o viaţă decent. Ei fac toate demersurile necesare, însă toate uşile li se închid în faţă>>, anunţa un oficial al Biroului Internaţional al Muncii, care mai spunea că şomajul din rândul tinerilor a atins cifra-record de 81 de milioane de persoane.

Iată că și în România, la fel ca în Anglia, generaţia pierdută a ieşit în stradă să-şi ceară drepturile. Din păcate actualul Executiv nu a gândit nici o strategie prin care tinerii români să fie încadraţi în muncă. Drept urmare în aceste zile el culege <<laurii>> incompetenței”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

Mai multe imagini:
Apel la protest paşnic de la Dan Cristian Popescu, preşedintele PNL Sector 2
zoom

TAGURI: protest, pasnic, Dan_Cristian_Popescu, presedinte, PNL, sector_2, piata_universitatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image