2017-01-24 23:20


Apostu rămâne în arest, cauza se rejudecă

 |  19:28
Apostu rămâne în arest, cauza se rejudecă

Instanţa supremă a judecat, ieri, recursul la cererea de liberare sub control judiciar formulat de apărătorii lui Sorin Apostu şi Călin Stoia. Judecătorii au decis retrimiterea dosarului la Curtea de Apel Cluj.

Cei doi rămân după gratii cel puţin până se va rejudeca cererea de liberare sub control judiciar la Curtea de Apel Cluj. Magistraţii ÎCCJ au admis aspectele de nelegalitate invocate de avocaţii lui Stoia şi Apostu, respectiv că nu au fost ascultaţi la termenul din 19 ianuarie. „Cauza s-a trimis spre rejudecare, iar până la rezolvarea cererii vor rămâne în arest. Judecătorul de la Curtea de Apel este incompatibil, nu mai are competenţa de a rejudeca cererea. În mod obligatoriu se va trimite la un alt judecător”, a spus Gheorghiţă Mateuţ, apărătorul lui Sorin Apostu. „Am invocat în apărare chestiuni referitoare la nelegalitate. Călin Stoia nu a fost ascultat de Curtea de Apel şi nici nu a fost întrebat dacă îşi însuşeşte cererea de liberare sub control judiciar. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Sorin Apostu, nici el nu a fost întrebat dacă îşi însuşeşte cererea. Până şi procurorul DNA a spus acest lucru la şedinţa de astăzi. Bineînţeles că am invocat din nou argumentele pe care le-am adus în discuţie şi la termenele trecute”, a spus avocatul lui Călin Stoia, Sergiu Bogdan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PROMARINE
20 Mai 2012

Domnule Primar, 60.48% dintre Clujeni v-au votat in alrieegle anterioare, acesta dovedind o incredere aprope maximala pentru un primar!In cazul in care veti fi gasit vinovat, si prin urmare un primar corupt, noi toti Clujeni care au votat pentru dvs vom fi foarte dezamagiti. In consecinta partea cea mai grava fiind nu problemele personale ale dvs ci pierderea increderi pop**atiei in PDL chiar inaintea alegerilor.Haideti sa fim optimisti si sa ne rugam sa nu fie adevarat ceea ce se spune despre dumneavoastra, desi din pacate ma indoiesc de acest lucru:(
Random image