2019-04-21 07:31


Apropiatul lui Dan Diaconescu confirmă dezvăluirile lui Vanghelie: A ajuns la PUŞCĂRIE pentru că nu a vrut să facă alianţa cu UNPR!

 |  17:20
Apropiatul lui Dan Diaconescu confirmă dezvăluirile lui Vanghelie: A ajuns la PUŞCĂRIE pentru că nu a vrut să facă alianţa cu UNPR!

Radu Popa, un apropiat al lui Dan Diaconescu, dar și fost prim-vicepreședinte PP-DD, a confirmat întâlnirea dintre Gabriel Oprea și fostul patron OTV.

Prin sentința pe care a primit-o, lui Dan Diaconescu i se interzice să facă declarații, orice fel de declarații, să pară la televizor, să vorbească despre dosare. Dacă ar face acest lucru s-ar întoarce în închisoare.

„Au fost mai multe momente în care Dan Diaconescu a fost forțat să intre în UNPR, de fiecare dată, pentru că mi-a spus asta, ne spunea să nu-l lăsăm să facă greșeala asta pentru că ne va fi fatala nouă ca partid. Eu cred sincer că Diaconescu a ajuns la pușcărie pentru că nu a vrut să facă alianța cu UNPR și pentru că nu a vrut să intre în UNPR.

Citeşte şi: Primele reacţii după dezvăluirile lui Vanghelie. Vasilescu: Mi-a spus că am intrat pe o listă şi că o să se înceapă să mi se facă dosar

Acea întâlnire de la Ministerul Apărării a avut loc. Am vorbit în această dimineață cu el și mi-a spus că am fost invitat de dumneavoastră și mi-a spus să mă duc să vorbesc. Eu am văzut oameni trimiși de Gabriel Oprea la Dan Diaconescu, cu presiuni din ce în ce mai mari, din ce în ce mai agresive pentru ca el să intre în UNPR și la unele am participat direct”, a declarat Popa la Antena3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-15

TAGURI: dan diaconescu, radu popa vanghelie, dezvaluiri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Mar 2018

a ajuns la puscarie pentru ca a facut infractiuni MULTiPLE impreuna cu SCHWARTZEMBERG...si cand era pe marginea prapastiei i s-a propus imunitate contra ceva...la fel a patit si Becali....ce tot o dati cotita cu chestiile astea Deci securistii astia intr-adevar te santajeaza cand esti prins la inghesuiala dar faptele de coruptie nu le-au facut ei,santajarea primarilor ca sa dea spaga a facut-o DD cu manuta lui si cu creierul lui personal..iar securistii au profitat de ocazie la fel au facut cu toata lumea si cu Radu Moraru si cu multe alte televiziuni
LEVST.
15 Mar 2018

de la o iasca se aprinde un foc mare, si mai mare, si asa se formeaza idea si calea -pentru DD- de a fi noul "The Comeback Kid"...iar daca chiar exista interdictia de a da declaratii, etc., judecatorul respectiv trebuie sa o schimbe, altfel dovedeste ca el insusi este parte a mafiei...DD trebuie sa fie lasat sa spuna tot ce doreste,adevarul se va filtra -singur- in sus, populatia va intelege mai bine jocurile puterii, in care -intotdeauna- pierdantii sunt masele...
ANONIM
15 Mar 2018

ROMANIA ESTE STAT MAFIOT DIN LUMEA A TREIA .............
Random imageUltimele stiri


STARBAG