2019-01-23 09:35


UPDATE. Aproximativ 2.000 de persoane PROTESTEAZĂ în Piaţa Victoriei

 |  18:51
UPDATE. Aproximativ 2.000 de persoane PROTESTEAZĂ în Piaţa Victoriei

Un nou protest are loc sâmbătăă seară sâmbătă în Piața Victoriei. La ora redactării acestei ştiri s-au adunat în jur de 2.000 de persoane care protestează împotriva coaliției PSD-ALDE și a unei noi OUG 13 privind codurile penale.

UPDATE 21.13. Aproximativ 2.000 de persoane, între care şi scriitoarea Ana Blandiana, protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitală. La ora 21.00, oamenii au aprins lanternele telefoanelor mobile, au cântat imnul naţional şi imnul UE.

Evenimentul intitulat ”Ordonanța 13 revine! Toți in Piață!” a fost anunțat pe Facebook, inițiatorii afirmând că ”oficial, Dragnea vineri, după CEx, a declarat război românilor! S-a anunțat oficial o Ordonanță de Urgență pe Codurile Penale!”.

Numărul protestatarilor este în creştere, continuând să se alăture grupuri de persoane. Jandarmii au montat garduri, dar, deocamdată, traficul în zonă se desfăşoară fără restricţii.

Duminică seară, o altă manifestaţie este programată în Piaţa Victoriei. Aceasta se numeşte ”Cod ROŞU de OUG”. ”SOLIDARITATE! Hai în stradă! Aceiaşi actori, acelaşi tupeu de borfaş! Dupa 600.000 de oameni în stradă în 2017 şi alte zeci şi sute de mii ieşiţi anul acesta, dublul infractor doreşte să reînvie fatidica OUG 13”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-23

TAGURI: protest, piata victoriei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Iun 2018

ACTUALA CASA POLITICA TREBUIE EXPULZATA (EXPORTATA fortat) cat mai urgent (in regim de expulzare controlata) IN AMERICA LATINA si AFRICA, Madagascar, Costa Rica, Seychelles (Seychelles sau Seișele, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar) unde sunt INVESTITI CEA MAI MARE PARTE DIN MILIARDELE ROMANILOR de catre MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989 si refugiati de frica justitiei ZEII POLITICII romanesti MAZARE, CIOCIOLINA DE PLESCOI, ETC .
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...