2018-12-17 12:57


Arest preventiv pentru femeia care şi-a aruncat copilul nou-născut la un container de gunoi

 |  07:03
Arest preventiv pentru femeia care şi-a aruncat copilul nou-născut la un container de gunoi

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au dispus arest preventiv pentru femeia din municipiul Petroşani care şi-a aruncat copilul nou-născut la un container de gunoi, în noaptea de Revelion. Aceasta este acuzată de omor calificat.

Arabela Maria Şaran, în vârstă de 30 de ani, şi-a abandonat fetiţa nou-născută în containerul de gunoi din faţa blocului în care locuieşte. Magistraţii au emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pentru omor calificat.

Reprezentanţii Tribunalului Hunedoara au precizat că Arabela Maria Şaran, mama copilului abandonat la container, şi-a ascuns sarcina de familie, prieteni şi colegi. Mai mult, aceasta a fost luni la serviciu, unde şi-a îndeplinit atribuţiile obişnuite, femeia fiind angajată ca asistentă medicală la Spitalul din Petroşani.

Potrivit anchetatorilor, femeia a născut în baia locuinţei, apoi a învelit într-o pungă fetiţa născută vie, după care a dus-o la containerul de gunoi.

Medicii legişti au stabilit că moartea bebeluşului s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutive hipotermiei, transmite Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06
Citeste si:
CUTREMURĂTOR. Femeie reţinută după ce şi-a aruncat la gunoi fetiţa nou-născută

TAGURI: arest, preventiv, femeie, arunca, copil, nou, nascut, container, gunoi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...