2018-12-10 10:44


Asasinul lui Bogdan Mararu din Piatra Neamţ a fost trimis în judecată

 |  17:43
Asasinul lui Bogdan Mararu din Piatra Neamţ a fost trimis în judecată

ProcuroriiParchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au trimis înjudecată pe Cristian Chilat, zis "Falău", pentru omor calificat,tentativă la omor calificat şi nerespectarea regimului armelor, în cazul crimeidin noiembrie 2010, din Piatra Neamţ.

Dinprobele strânse de anchetatori a reieşit că, pe 14 noiembrie 2010, Cristian Chilata intrat într-un bar din municipiul Piatra Neamţ, având asupra sa un pistolîncărcat cu şapte cartuşe (pentru care nu poseda permis de portarmă), din carea tras trei focuri de armă (în zona toracică) asupra lui Gheorghiţă Mararu, cucare era în relaţii de duşmănie şi care se afla în aceeaşi locaţie împreună cufratele său, partea vătămată Bogdan Mararu, şi cu alte două persoane. Întrucât victima, care se ridicase de la masăpentru a veni în întâmpinarea lui Chilat, s-a dezechilibrat în momentul împuşcării,acesta, văzând căMararu nu decedase, a mai tras asupra sa un foc de armă.Ulterior acestui moment, fratele victimei a aruncat cu un scauncătreChilat, fapt ce l-a determinat pe acesta din urmă să tragă douăfocuri asupra lui, nimerindu-l în abdomen o singură dată, şi un ultim focasupra lui Gheorghiţă Mararu, care era căzut la pământ, lângă tejghea. Dupăacest moment,Chilat a părăsit incinta localului.De altfel, înmomentul comiterii faptei, aproape toate mesele localului erau ocupate declienţi, fiind prezenţi şi copii minori în spaţiul special destinatnefumătorilor. În urma actelor de agresiune, victimele au fost transportate deurgenţă la spitalul judeţean, însăGheorghiţă Mararudecedase deja.Leziunile provocate părţii vătămateBogdan Mararuau necesitat pentruvindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale. După ce a plecat din bar, CristianChilat a mers într-o comună din judeţul Neamţ, ascunzându-se la domiciliul unuiprieten de-al său, fiind descoperit de către organele de poliţie o zi maitârziu.

Prinacelaşi rechizitoriu, procurorii au dispus disjungerea cauzei faţă de IoanDumitru Mironescu, faţă de care s-a început urmărirea penală, pe 24 decembrie2010, pentru complicitate la omor calificat şi nerespectarea regimului armelorşi muniţiilor, din cercetări reieşind faptul că acesta i-a dat lui Chilat armade foc folosită în atac şi muniţia aferentă, şi a furnizat acestuia informaţiireferitoare la prezenţa fraţilor Mararu în localul din Piatra Neamţ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...