2018-12-10 17:41


Asasinul unui bisexual divorţat, identificat

 |  21:00
Asasinul unui bisexual divorţat, identificat

Criminalul tarabagiului din Piaţa Dorobanţi ucis, pe 20 iulie, în locuinţa sa de pe strada Alexandru Vlahuţă, a fost identificat. El se numeşte Ştefan Ionuţ Lupeş, are 22 de ani şi este din localitatea vasluiană Epureni.

Apartamentul lui Gheorghe Enciu, de 49 de ani, vânzător de legume şi fructe în Piaţa Dorobanţi, a fost devastat, stabilindu-se că au dispărut bani şi bunuri. Echipa operativă a reuşit să ridice de la faţa locului urme papilare. Totodată s-a constatat că victima prezenta mai multe leziuni.

Urmele digitale ridicate de la faţa locului au fost verificate în sistemul AFIS. Acesta a arătat că „proprietarul” lor se numeşte Ştefan Ionuţ Lupeş, în vârstă de 22 de ani, din sat Epureni, comuna Epureni, judeţul Vaslui. Pe altă parte, poliţiştii au luat la puricat cercul de cunoscuţi ai victimei. Astfel s-a ajuns la Constantin Enciu, în vârstă de 41 de ani, care nu este rudă cu victima, ci doar cunoscut. Acesta a fost audiat şi a spus că îl cunoaşte pe Gheorghe, dar că nu ştie cine l-a ucis. Prin metode investigative s-a stabilit că prietenul, Constantin Enciu, nu este străin de moartea lui Gheorghe. Poliţiştii au reuşit să probeze faptul că autorul i-a povestit de-a fir-a-păr ceea ce a făcut. Pentru că nu a informat poliţia, Constantin Enciu a fost arestat pentru favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

Se pare că după comiterea faptei, Ştefan Ionuţ Lupeş a dispărut peste graniţă. Pe 11 august, magistraţii Tribunalului Bucureşti au eliberat mandat de urmărire internaţională în vederea extrădării, precum şi un mandat european de arestare pe numele acestuia. Mobilul crimei se pare că a fost jaful, din casă fiind sustrase mai multe bunuri, dar şi o sumă de bani. Fiindcă victima era bisexuală, motiv pentru care rupsese legătura cu familia, nimeni nu ştie exact ce sumă de bani a fost furată. Vecinii au declarat poliţiştilor că victima obişnuia să organizeze petreceri la care erau invitate persoane mai mult sau mai puţin dubioase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-24

Mai multe imagini:
Asasinul unui bisexual divorţat, identificat
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...