2018-12-10 10:45


Asasinul Violetei Teodorescu a fost arestat. El este fratele unui fost partener de afaceri al soţului victimei

 |  16:25
Asasinul Violetei Teodorescu a fost arestat. El este fratele unui fost partener de afaceri al soţului victimei

Victor Erwin Preşmereanu, în vârstă de 21 deani, principalul suspect al uciderii Violetei Teodorescu, soţia avocatuluiVictor Teodorescu, a fost arestat pentru 29 de zile. Suspecul este fratele unuifost asociat al avocatului într-o societate comercială, Real Development SRL,din Braşob.

Asasinul a mai fost condamnat, în 2008, la doi ani deînchisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de droguri. Suspectul adeclarat anchetatorilor că a avut legături cu familia Teodorescu, dar că nu ocunoştea pe Violeta Teodorescu şi nici nu a recunoscut crima. „Din probeleadministrate în cauză, până în acest moment procesual, a rezultat că la data de29.03.2011, în jurul orelor 16,30-17,00, inculpatul Preşmereanu ErwinVictor, aflându-se în locuinţa numitei Teodorescu Violeta, a agresat-o peaceasta, utilizând un cuţit şi un corp dur, alungit, producându-i 40 de leziunila nivelul capului şi gâtului, urmare cărora a survenit decesul acesteia“, sespune într-un comunicat al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov, semnat decătre purtătorul de cuvânt al parchetului, Monica Munteanu.

Sursejudicaire au declarat că în caz au fost audiate opt persoane în calitate demartori, niciuna dintre acestea nefiind reţinută. De asemenea, sursele citateau mai spus că suspectul locuia fără forme legale în municipiul Braşov împreunăcu mama şi fratele său, George, printre martorii audiaţi aflîndu-se şi acesta.Aceleaşi surse spun că suspectul a refuzat să-i fie recoltate probe biologicepentru a se stabili dacă a consumat sau nu droguri. „Am susţinut în instanţănevinovţia clientului meu. Urmărirea penală este de abia la început, mai sînt multelucruri de lămurit în acest dosar. Există probe care susţin nevinovăţiaclientului meu, probe pe care le voi administra în instanţă, în cazul în carevoi continua să-l reprezint“, a declarat avocatul Octavian Crişan, apărătoruldin oficiu al suspectului.

După aflareasentinţei, Erwin Victor Preşmereanu a anunţat imediat că declară recursîmpotriva măsurii de arestare preventivă şi a solicitat ca sentinţa primităsă-i fie adusă la cunoştinţă mamei sale. În urmă cu trei ani Preşmereanu a fostjudecat şi condamnat pentru trafic de droguri, fiind prins în flagrant cândîncerca să vândă haşiş unui poliţist sub acoperire, fiind condamnat la opedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Fratele suspectiui, Traian George Preşmereanu, a fost asociatcu soţul Violetei Treodorescu, avocatul Virgil Teodorescu, în firma RealDevelopment SRL. La mijlocul luniiaugust a anului 2009, Victor Teodorescu i-a cedat lui Preşmereanu acţiuniledeţinute în firmă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...