2017-01-20 10:22

EVENIMENT


Asociaţia Magistraţilor îi răspunde preşedintelui Băsescu

 |  15:42
Asociaţia Magistraţilor îi răspunde preşedintelui Băsescu

Declaraţiile de ieri ale preşedintelui Traian Băsescu, prin care întregul sistem al justiţiei a fost pus la colţ sub acuzaţia că s-ar substitui executivului sau că din cauza modului în care funcţionează justiţia în România a rămas în afara spaţiului Schengen a stârnit mânia Asociaţiei Magistraţilor din România. Aceştia au replicat astăzi, printr-un comunicat de presă virulent. “Într-un stat poliţienesc, în care se clădesc tot mai multe pârghii prin care justiţia să fie controlată, îngenunchiată, în care legile se fac de pe azi pe mâine şi se modifică chiar înainte de a intra în vigoare, în care serviciile secrete îşi măresc bugetul, iar pentru justiţie nu se găseşte nici măcar mărunţiş, în care reformele există doar în vorbe şi prestaţii televizate, un preşedinte, într-un ton dictatorial, îşi poate permite să cheme la ordine magistraţii, să-i înfrunte ostil, ameninţător, să-i blameze şi să-i terfelească în piaţa publică din postura părintelui naţiunii căruia i se recunoaşte dreptul de a-şi stigmatiza, la stâlpul infamiei, oamenii legii”, se arată în comunicat. Traian Băsescu mai declarase ieri, cu prilejul reuniunii Comisiei MCV ce a avut loc la Ministerul Justiţiei şi că „există semnale venite de la Comisia Europeană cu privire la modul în care justiţia decide «câştigătorii» unor proiecte europene”, ceea ce în opinia preşedintelui este inadmisibil.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VICTOR
04 Noi 2011

Au perfecta dreptate magistratii si salut luarea lor de pozitie inpotriva Chiorului. Acesta a inebunit de tot si trebuie de urgenta sa fie internat la Marcuta pentru grave perturbari schizofrenice. Nebunul vrea sa ingenuncheze tot in tara inclusiv justitia care mai ramasese singurul bastion de democratie. Oameni buni, mobilizati-va ca sa-i venin de hac acestui nenorocit !
ALI
04 Noi 2011

foarte bine faceti! dati-i in cap ca ne-a umilit maxim, ne-a saracit maxim. luati pozitie domnilor magistrati, ca si legislatia este cum este, tot din cauza lui si a slehtei de tampiti care o conduce.
MIHAI
05 Noi 2011

Ce face opozitia?, doarme, pai declaratiile iresponsabilului caruia i se spune presedintele ROMANIEI cu prvire la justite, sunt DEOSEBIT grave, periculoase si DICTATORIALE. Unde se trezeste el in CONGO COREEA DE NORD ETC.??? Pana cand i se va trece cu vederea asemenea NEBUNII?.
NINA RADULESCU
05 Noi 2011

Are dreptate Basescu . El nu se refera la toti magistratii ; dece unii nu respecta hotararile curtii constitutionale privind unele legi ! O sa-l plangeti pe Basescu !
CIUPINGHER
05 Noi 2011

D-lor de la Puterea observati ca majoritatea cititorilor dvs,va sunt in opozitie si nu mai sunt de acord sa-l pupati pe Basescu unde nu trebuie,v-au parasit si colegii de pupimbasisti!
ZAGURA
06 Noi 2011

Unde este comunicatul de presa? Publicati-l in intregime si lasati-ma pe mine sa-mi fac o parere.
AURA
06 Noi 2011

Stimata madame Nina Radulescu, Banuiesc ca te-ai culcat si tu Chioru de il pupi atata in fund. Oare sa fie atat de potent acest betiv incat v-a vrajit pe toate ? Esti o proasta ca si celelalte !

Adauga un comentariu

Random image