2017-01-20 20:09

EVENIMENT


Aşteaptă voturi de la 30% din români

 |  21:00
Aşteaptă voturi de la 30% din români

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, astăzi, înregistrarea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), zeci de susţinători ai realizatorului tv primind decizia instanţei cu aplauze şi urale. Decizia Curţii de Apel este definitivă.

După aflarea deciziei, Dan Diaconescu a declarat că prin această hotărâre s-a admis înfiinţarea celei de-a doua formaţiuni politice a ţării ca mărime şi şi-a exprimat speranţa să ajungă prima putere politică, bazându-se pe votul a 30% dintre români. „Sunt 765.000 de oameni care aşteptau această decizie, sperăm să fim milioane, pentru a depăşi pragul electoral. De abia de acum încolo urmează o viaţă frumoasă pentru români - rămâneţi cu noi, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi”, a mai spus Dan Diaconescu. Tribunalul Bucureşti respinsese, la începutul lunii iunie, cererea de înregistrare a partidului, formulată pe 12 aprilie, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins definitiv cererea de înregistrare a Partidului Poporului. Dan Diaconescu a anunţat, pe 25 iunie 2010, imediat după ce a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti în dosarul în care era acuzat de şantajarea unui primar din judeţul Arad, că va intra în politică şi va înfiinţa Partidul Poporului. Diaconescu a explicat, în aceeaşi zi, că s-a gândit să fondeze un partid după ce - pornind de la constatarea că nici un lider de partid nu a fost arestat - a ajuns la concluzia că, dacă va fonda un partid, nu va mai fi arestat. „La începuturile revoltei mele, m-am gândit că o maximă protecţie este să fii ziarist în ţara asta – am văzut că ziariştii încep să fie arestaţi. M-am gândit apoi să fiu realizator de televiziune – am văzut că şi realizatorii de televiziune au început să fie arestaţi. Pe urmă, m-am gândit că trebuie să îmi fac televiziune – iată că degeaba, tot te arestează. Şi atunci mă gândesc că trebuie să facem neapărat un partid că s-ar putea să sparg gheaţa să fiu şi primul preşedinte de partid arestat!”, a mărturisit el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GIGEL
20 Sep 2011

Daca DD ar ajunge presedintele tari eu as emigra in mijlocul Africi.
METIN CERCHEZ
20 Sep 2011

voturi de la pedofili ca doru iuga si altii poate-un infractor santajist cu milioane euro -din ce?- se va gindi la saaraci? niciodata fraierilor-e mina lui basescu si gasca sa-danut liga,prigoana ,adrian tarau jr , etc

Adauga un comentariu

Random image