2016-12-03 02:31

EVENIMENT


Atac informatic la un post de televiziune: Un mesaj spam a anunţat moartea preşedintelui Băsescu

 |  11:01
Atac informatic la un post de televiziune: Un mesaj spam a anunţat moartea preşedintelui Băsescu

O adresă de e-mailatribuită postului de televiziune Antena 3 a fost folosită într-un atacinformatic care anunţă moartea preşedintelui Traian Băsescu. Destinatarul e-mailuluitrebuie să acceseze un link de unde se descarcă un virus executabil, nocivpentru computer.

Pentrua da şi mai multă credibilitate informaţiei, autorii atacului au folosit numelepostului de ştiri în denumireaadresei de la care pare primită ştirea, o adresă însă inexistentă.Textul integral al mailului:"Subiect - Şocant! Preşedintele Băsescu a suferit un accident mortal!Şoc naţional! Traian Băsescu este desfigurat după ciocnirea frontală a maşiniiprezindenţiale cu un alt vehicul aflat în trafic. Imagini în premieră aici(link)"Antena 3 a menţionat că nu are nicio legătură cu acest atac informatic şi aavertizat utilizatorii să nu acceseze link-ul, pentru a îşi protejacalculatorul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-04-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
30 Mai 2011

Tot raul spre bine. Asa vor invata oamenii sa nu mai acceseze orice link si mai ales sa nu creada orice prostie aparuta pe NET. Ce am invatat pe vremuri( cu toate ca nu sunt jurnalist) de la d-l N C MUnteanu e ca stire trebuie verificata din cel putin doua surse deosebite. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image