2019-02-22 02:45


Aterizare de URGENȚĂ pe aeroportul OTOPENI. Detalii despre starea pasagerilor

 |  09:47
Aterizare de URGENȚĂ pe aeroportul OTOPENI. Detalii despre starea pasagerilor

Un avion care zbura dinspre Kuwait spre Amsterdam a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Otopeni. Problema este legată de unul dintre motoare. Se pare că acesta ar fi avut o scurgere de combustibil. Este una dintre situațiile grave în care este necesară aterizarea de urgență pe cel mai apropiat aeroport și efectuate verificări.

A fost evitată în acest fel o posibilă tragedie. Aeronava este un Airbus A330 și avea la bord 300 de pasageri.

Niciun pasager nu a fost pus în pericol. Avionul a fost așteptat la sol de echipajele de urgență, care au intervenit imediat după aterizare. Aeronava este verificată pentru a se stabili dacă problema poate fi remediată, iar avionul își poate relua zborul, informeaza TVR.

”Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparţinând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, a solicitat, la ora 07.39, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive tehnice – consum crescut de ulei la unul dintre motoare”, se arată într-un comunicat al CNAB.

Aeroportul Otopeni este unul dintre cele mai performante din această zonă a Europei și este folosit de fiecare dată când se petrece o astfel de urgență.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-18

TAGURI: aterizare urgenta, otopeni, pasageri, avion, tragedie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...