2017-01-19 19:24

EVENIMENT


Audieri maraton la Parchetul Braşov în cazul uciderii Violetei Teodorescu

 |  19:42
Audieri maraton la Parchetul Braşov în cazul uciderii Violetei Teodorescu
Anchetatoriibraşoveni au finalizat cercetarea la faţa locului în cazul uciderii VioleteiTeodorescu, soţia avocatului Victor Teodorescu. Concluzia preliminară esteaceea că agresorul nu a pătruns prin forţare în imobilul victimei şi că dinimobil nu a dispărut nici un obiect de valoare sau vreo sumă de bani. Mobilulcrimei nu a fost încă identificat, iar cercul suspecţilor este practic, laacest moment, atât de larg încât poate include absolut orice persoană care arfi putut avea legături cu soţii Teodorescu.

Potrivitunor surse judiciare, ieri, la Parchetul Tribunalului Braşov au fost convocaţi,pentru audieri, toţi membrii familiei avocatului Victor Teodorescu, precum şicolaboratorii acestora din firmele pe care le deţinea avocatul împreună cu soţiasa. De asemenea, urmează să fie audiaţi toţi vecinii de pe strada Brazilor, dincartierul Noua. Ancheta merge pe mai multe piste şi vizează identificarea oricăruimartor care poate oferi informaţii cu privire la evenimentele petrecute în după-amiazazilei de miercuri, în intervalul orar 16.00-16.30. O altă linie de lucru esteaceea a găsirii celor două arme cu care Violeta Teodorescu a fost ucisă. Estevorba despre o armă albă, cel mai probabil cuţit, cu care victim a fost înjunghiatăde nu mai puţin de 25 de ori în zona gâtului, şi de un obiect dur alungit (bâtă,unealtă sau bară de fier) cu care agresorul a lovit victima în cap de 15 ori.

Anchetatoriiiau în calcul şi ipoteza cavictima să-l fi cunoscut pe agresor, având în vedere că nu au fost identificateurme de forţare a accesului nici în curtea imobilului, nici în bucătăria unde afost găsit cadavrul Violetei. Se iau în calcul mai multe variante, plecând de la o persoanăaflată în anturajul victimei sau o persoană care a pretins că a sosit ladomiciliul victimei cu probleme administrative (gen citit contorul de gaze saude curent). Ipoteza omorului în scop de jaf nu a fost încă exclusă, cu toate cădin locuinţă nu lipsesc nici bunuri nici bani, la faţa locului fiind găsităgeanta victimei în care se afla o sumă de 3.000 de lei.

Soţul victimei, VictorV. Teodorescu, a dat chiar în cursul zilei de miercuri, o declaraţie olografă înfaţa anchetatorilor în care a susţinut că la ora la care soţia sa a fost ucisă,el se afla la birou. Mai mult, Teodorescu le-a precizat anchetatorilor că nu aprimit ameninţări şi că nu poate identifica nici un motiv de răzbunare care săse fi soldat cu uciderea soţiei sale. Victor Teodorescu, în vârstă de 44 deani, a lucrat, până în anul 1996 ca procuror criminalist în cadrul ParchetuluiJudecătoriei Braşov, după care a intrat în afaceri. În anul 2007, el a făcut ocerere de primire în profesia de avocat în cadrul Baroului Braşov, cerererespinsă pe motiv de incompatibilitate. În anul 2008, Victor Teodorescu a fostadmis în Baroul Mehedinţi, el deschizându-şi un cabinet individual de avocaturăla Drobeta-Turnu Severin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639241-01-09



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image