2019-03-19 04:07


Audieri pe bandă rulantă în cazul “Glina”

 |  19:32
Audieri pe bandă rulantă în cazul “Glina”

Un numărde 24 de persoane au dat declaraţii, până în prezent, în cazul incidentuluipetrecut sâmbătă seară la Glina, când aproximativ 200 de persoane au blocat maimulte străzi din localitate după ce un tânăr a fost ucis, iar audierilecontinuă în zilele următoare. Poliţiştii au audiat până în prezent 24 depersoane, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru blocarea drumului publicşi ultraj contra bunelor moravuri. Pentru ultraj, pedeapsa prevăzută de legeeste de până la şapte ani, iar pentru cea de-a doua infracţiune pedeapsa poateajunge de la trei luni la doi ani de detenţie.

Audierilevor continua şi în zilele următoare, poliţiştii fiind în curs de identificare acelor aproximativ 200 de persoane care, timp de o oră şi jumătate, au blocatmai multe străzi din Glina, sâmbătă seară, cerând dreptate şi găsireaucigaşului. Sunt audiate atât rudele tânărului decedat, cât şi cunoştinţe aleacestuia, pentru ca poliţiştii să stabilească în ce împrejurări a avut locincidentul. Totodată, anchetatorii aşteaptă raportul preliminar al medicilorlegişti prin care să se stabilească exact cauza morţii tânărului. Forţele deordine au rămas, pe timpul weekendului, în zonă, la Glina, pentru preîntâmpinarea altor incidente.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al PoliţieiJudeţene Ilfov, declara, sâmbătă noapte, că victima a fost agresată cu osăptămână în urmă, de o persoană mascată, care încă nu a fost identificată depoliţişti. Tânărul de 19 ani a murit, vineri dimineaţă, la spital, astfel căfamilia şi apropiaţii acestuia au blocat străzile din Glina pentru a ceredreptate şi găsirea criminalului. Aceştia au devenit violenţi, aruncând cupietre şi cu sticle în forţele de ordine, care au fost nevoite să intervină cugaze lacrimogene.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-11-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TIIU2001
21 Oct 2010

Tiganii pun incet dar sigur stapanire pe Romania, pe viata noastra ... Exceptiile sunt insignifiante in raport cu realitatea. Solutia este una singura - impunerea respectarii legii de catre toti cetatenii Romaniei, indiferent de etnie. Autoritatilor statului carora le revine aceasta obligatie trebuie sa li se asigure, prin lege, si dreptul de a folosi forta, fara limite, cand este cazul.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...