2019-01-21 08:26


Augustin Lazăr îl CONTRAZICE pe Tudorel Toader: ”A fost un show mediatic, nu au fost probe”

 |  21:10
Augustin Lazăr îl CONTRAZICE pe Tudorel Toader: ”A fost un show mediatic, nu au fost probe”

Nu executivul este cel care constată managementul defectuos, ci Inspecţia Judiciară. Este reacţia dură a procurorului general al României după anunţul privind revocarea şefei DNA. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Realitatea TV, Augustin Lazăr susţine şi că deputatul de la care a pornit întreg scandalul din justiţie, Vlad Cosma, a făcut show mediatic, în loc să prezinte probe în faţa procurorilor.

"Dacă persoana respectivă depune plângerea şi nu se mai prezintă să aducă înregistrarea şi îl lasă pe procuror cu ochii în lumină. iar el se prezintă pe la show-uri unde dramatizează în continuare situaţia lui ca nu are parte de un proces echitabil rămâne ca dvs. să trageţi concluzia dacă el este convins de dreptatea pe care o are sau doreşte să îşi facă un show mediatic în care să sensibilizeze opinia publică cu referire la acestă situaţie."Un alt moment important al interviului a fost cel în care jurnalista Realitatea TV l-a întrebat pe procurorul-general de ce nu a cerut arestarea şefei DNA, parafrazând o solicitare făcută de fostul deputat Sebastian Ghiţă. 

"Este o întrebare şocantă, eu cred că este o întrebare de politician la care nu voi răspunde pentru că este ofensatoare la adresa procurorului general, în primul rând. (...) Politicienii pot să spună orice," a comentat Augustrin Lazăr. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-23

TAGURI: augustin lazar, procuror general, toader, revocare, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
23 Feb 2018

Am mai zis, Lazar are bunul-simt profesional, un om al practicii nu ca teoreticianul tudorel-milogul, care -si ca teoretician***- tot s-a tinut de coscarii, a primit sute de "cadouri" de la studenti, pentru a-i trece anul...Pentru ca -vorba cea- "nu aduce anul, ce aduce ceasul... Rollex", dat pe sub mana chiar si direct pus pe mana...(*** daca milogul asta ar fi ajuns intr-o functie ca a lui Lazar sau Kovesi, garantat, inchizitia politica o depasea pe cea religioasa...)
ANONIM
24 Feb 2018

CE NU INTELEG CETATENII RO SARACI CU DUHUL ESTE FAPTUL CA; INCULPATII, PUSCARIABILII, PENALII, PUSCARIASII, care contamineaza din ce in ce mai mult PARLAMENTUL, GUVERNUL, ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI CENTRALA SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI trebuie scosi din viata publica. EI SE POT BUCURA DE “PREZUMTIA DE NEVINOVATIE” (mult trambitata de mafioti, sifractori, tradatori, etc) cand nu indeplinisc nici o functie publica . Intr-o democartie reala PREZUMTIA DE NEVINOVATIE nu opereaza pentru cei ce detin orice functie publica sau de demnitar si sunt BANUITI DE LIPSA DE , CINSTE, DE MORALITATE , DE LIPSA DE COMPETENTA , DE LIPSA DE CARACTER, DE LIPSA DE INEGRITATE, DE LIPSA DE ONOARE, ETC Trebuie anulate toate imunitatile si legile protectioniste a celor alesi PENTRU A CREEA CONDITII ELITELOR SI DEMNITATILOR UMANE SA INLOCUIASCA POLITRUCII INFRACTORI, SEMIDOCTII, ZOILE SI GUNOAIELE UMANE care au distrus RO. CEI CE SE VOR ALESI TREBUIE SA O FACA DIN DARUIRE PENTRU SEMENI, DIN VOLUNTARIAT, DIN PASIUNE SI TALENT. Trebuie abrogate legile ce permit amenstecul intre puterile statului pentru depolitizarea (demafiotizarea) structurilor statului. PARLAMENTUL NU TREBUIE SA NUMEASCA MEMBRI INSTITUTIILOR FUNDAMENTALE ALE STATULUI (CCR, Curtea de Conturi, CSM, Avocatul Poporului, AEP, etc).
ANONIM
25 Feb 2018

Procurorul ăsta de pe vremea comuniștilor, Toader sau cum îi mai zice, ăsta chiar a ajuns ministru al justiției ? Remarcați totuși de ce sunt încă mulți dintre aceia care sunt nostagici după vremurile lui Ceaușescu ?
ANONIM
25 Feb 2018

Nu mai au loc noile competențe de frustrații din vremea lui Ceușescu ? Toader, Norica Nicolai, Monica Macovei, Victor Ciorbea, etc. ?
ANONIM
25 Feb 2018

Cum ai comenta despre ''atitudinea" foștilor procurori, din vremurile lui Nicolae Ceaușescu, despre împuținarea "realizărilor socialismului" ?
ANONIM
25 Feb 2018

Sau "atitudinile" ?
ANONIM
25 Feb 2018

Dorneanu, etc. ?
ANONIM
25 Feb 2018

Cosiderați totuăi că asisați la o "luptă" între generațiile de procurori, în care procurorii comuniștilor și ai sovieticilor, reminiscențe ale trecutului, care se străduiesc să rămână "în actualitate",chiar și prin "discreditarea" generațiilor mai tinere de procurori și judecători , cu toate că din realizările socialismului pe care ar fi trebuit să le apere multe au fost înstrăinate pentru a le fi acordate drepturi, privilegii, funcții publice probabil peste nivelele de pregătire profesională arătate sau dovedite ?
ANONIM
26 Feb 2018

Tudorele, așa e? Ți-ai băgat nevasta la cașcaval și DNA e pe fir? In noiembrie 2017 Tudorel Toader avea „probleme cu DNA”, fiind implicat intr-o afacere din care a beneficiat sotia sa. Informatia a trecut neobservata la acea vreme. „Toader, ARE probleme cu DNA?!” Se pare ca blajinul domn Toader, ministrul justitiei, are ceva lucruri mai vechi de explicat in legatura cu o bursa de vreo 30.000 de euro pe care sotia domniei sale ar fi primit-o ca urmare a deciziei unei comisii din care facea parte si domnia sa. Bani europeni, multi si-au bagat mana pana la cot.
Random imageUltimele stiri

loading...