2019-01-16 13:02


Augustin Lazăr îl CONTRAZICE pe Tudorel Toader: ”MANIPULAREA opiniei publice e frecvent folosită...”

 |  16:12
Augustin Lazăr îl CONTRAZICE pe Tudorel Toader: ”MANIPULAREA opiniei publice e frecvent folosită...”

În cadrul declarației de presă susținute la Parchetul General, Augustin Lazăr a prezentat cronologic schimbul de adrese cu Ministerul Justiției și cu CSM pe tema protocoalelor de cooperare încheiate cu SRI. Manipularea opiniei publice este frecvent folosită pentru destabilizarea activităţii procurorilor, iar Ministerul Public a acţionat în permanenţă transparent, în spiritul aflării adevărului, a declarat, luni, procurorul general al României, Augustin Lazăr.

"Este un context în care manipularea opiniei publice este frecvent folosită ca instrument pentru destabilizarea activității procurorilor", a ținut să sublinieze Augustin Lazăr în debutul declarației de presă.

"Ministerul Public are misiunea de a asigura pe bază de probe aflarea adevărului. Pentru noi, pentru procurori, adevărul este valoarea cea mai de preț. Principiul aflării adevărului face parte din cultura noastră profesională. Ea este înscrisă în articolul 5 din Codul de Procedură Penală și este însușită organic de fiecare magistrat al Ministerului Public. În calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, consider și o chestiune de  onoare și o datorie profesională să clarific toate suspiciunile, toate speculațiile și interpretările false apărute, din păcate abundent, în spațiul public pe această temă", a adăugat Augustin Lazăr.

Procurorul general a decis astfel să facă public schimbul de adrese cu ministrul Justiției și cu CSM pe tema protocoalelor cu SRI. "Adevărul nu trebuie să supere pe nimeni, adevărul este riguros, este concret, este neinterpretabil. Adevărul este unul singur", a spus Augustin Lazăr.

Vă reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat faptul că va începe procedura de evaluare a procurorului general. Astăzi, Toader a subliniat că decizia sa nu a venit "din senin", ci pentru că a observat că, treptat, Parchetul General s-a îndepărtat de la rolul constituțional.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-27

TAGURI: procuror general augustin lazar, tudorel toader, sri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Aug 2018

CRACANEL.....minți ca un porc...
ANONIM
27 Aug 2018

Te ai suparat penalule nenorocit ca lumea strigala tine,, procuror general cu dosar la tribunal''Nu ti place adevarul porcule cracanat
MA FACI SA RAD!
27 Aug 2018

Procurori, adevarul ,bla bla bla Fraze !Am vazut ce adevar aparati ,adevarul vostru jigodii naziste
ANONIM
27 Aug 2018

SICTIR CRACANEL....ALUPIUS
MAFIA PSD
27 Aug 2018

Toti analfabetii mafiei cu dosare penale pentru coruptie in frunte cu BORFASUL NATIONAL DIN TELEMORMAN DE PROSTI VOR SFARSI DUPA GRATII SI NE VOM KKA PE MORMANTUL LOR DE HOTI. MULTA MUIE POSTACI AI CIUMEI ROSII HOTI DIN NASTERE.
ANONIM
28 Aug 2018

Daca totu e in ordine de ce tremuri si nu doresti aceasta evaluare badiucule Gusti? communist imputit tzutzerul celuilalt bandit LASCU tatal LULUTEI Scroafa asta incompetenta care a absolvit facultatea cu media 6'41 a ajuns sa aiba asa o functie intr-un stat? iar acum o tii din nou la curul tau porcule? sa fii evaluat si sutul in kur la imbecilul de HAVA PRIMARUL DIN ALBA IULIA
@MAFIA PSD
28 Aug 2018

PENTRU INCEPUT KK-TE IN GURA LUI MUMA-TA SI A COPIILOR TAI CARE SIGUR SUNT TOT NISTE IMBECILI GALAGIOSI CA TINE LA FEL SI MUIA E A VOASTRA ASA CA BUCURA-TIVA VOI DE EA GUNOAIELOR NAZISTE TRADATORI DE TARA
MANIPULAREA CIUMA ROSIE
28 Aug 2018

STIMATI CONCETATENI...VENITI SA APARATI TELEVIZIUNEA,SA VA IMPUSCAM CA PE IEPURI...HA HA HA STUPID PEOPLE
Random imageUltimele stiri

loading...