2017-01-20 11:47

EVENIMENT


Autoproclamatul rege internaţional al romilor, cercetat pentru furt de energie electrică

 |  16:58
Autoproclamatul rege internaţional al romilor, cercetat pentru furt de energie electrică

PoliţiaArgeş a întocmit dosar penal pentru furt de energie electrică pe numeleautoproclamatul rege internaţional al romilor Dănuţ Stănescu, din oraşul Costeşti,în urma unei acţiuni organizate joi dimineaţa de către CEZ, poliţia Costeşti şiDPIR la locuinţa acestuia,

Echipelede controlau efectuat verificări la 11 locuinţe din oraşul Costeşti şicomunele Stolnici şi Lunca Corbului. În urma controlului, reprezentanţii CEZ auconstatat că mai multe locuinţe erau racordate ilegal la reţeaua de distribuţiea energiei electrice, folosindinstalaţii improvizate.

Poliţiştiidin Costeşti au întocmit opt dosare penale pentru furt de energie electrică,unul dintre ele fiind întocmit pe numele lui Dănuţ Stănescu. “Au fostîntocmiteopt dosare penale pentru furt de energie electrică şi folosirede instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea”, a declaratagent Laura Folea, purtător de cuvânt în cadrul biroului de presă al IPJ Argeş.

LaPalatul de Aramă, aşa cum i se spune locuinţei lui Dănuţ StănescudinCosteşti, contorul electricera blocat, iaranchetatorii l-au ridicatpentru verificări şi continuarea cercetărilor. “S-a constatat că aveau contorulelectric blocat, drept pentru care s-a întocmit dosar penal pentrusustragere de curent electric şi se fac cercetări pentru a se stabili dacăfurtul a fost comis cu bună ştiinţă sau contorul era defect”, a declaratcomisarul şef Gheorghe Ciolan, şeful Poliţiei Costeşti.

DănuţStănescu a mers în audienţă la poliţiştii din Costeşti şi a negat că ar fiblocat cineva contorul. “Am venit la poliţie să văd în ce fel se aplică legea,pentru că eu nu consider că am furat. E defecţiunea lor, contorul era stricat.Contorul respectiv se afla la casa mamei mele şi vreau să intru în audienţă sălămuresc problema”, a declaratDănuţ Stănescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDRADA
04 Mar 2011

Pai tiganul fudul si cu coroana in mana sa-si plateasca datoriile ca orice roman; dar telul vietii lor de tigani e sa-i fraiereasca pe altii ,...ca e prosti,nu? sa le fie confiscate si vandute masinile bengoase, palatele de prost gust aurite, tot luxul desantat afisat si de neexplicat ca provenienta ; daca nu ,la parnaie sa munceasca in contul datoriilor,oricine ar fi ; sa se termine cu protectia nemeritata a acestor nesimtiti lenesi
MARINESCU
06 Mar 2011

Mai e cineva intreg la cap care nu s-a saturat de autoproclamati si de hoti?

Adauga un comentariu

Random image