2019-03-20 23:41


Autorul moral al crimei de la Glina, arestat pentru instigare

 |  19:22
Autorul moral al crimei de la Glina, arestat pentru instigare

Unul dintre complicii agresiunilorcomise asupra unui tânăr din Glina, în urmă cu trei săptâmâni, în urma căroravictima a murit, a fost arestat preventiv, bărbatul fiind acuzat de anchetatoride instigare la omor deosbit de grav şi instigare la violare de domiciliu.

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuriseară, arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a unuia dintre compliciiagresiunilor comise asupra unui tânăr din Glina, în urma cărora a murit. În 20octombrie, procurorii de la Secţia de Urmărire Penală din Parchetul de pe lângăTribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală pe numele lui MarinBălaşa, pe care îl acuză de instigare la omor calificat şi deosebit de grav şide instigare la violare de domiciliu, se arată într-un comunicat al Parchetuluide pe lângă Tribunalul Bucureşti. Procurorii menţionează că, în 9 octombrie,după ce s-a asigurat că martorul I.C. nu se afla la domiciliul său, Marin Bălaşaa instigat mai multe persoane să pătrundă, fără drept şi fără a aveaconsimţământul locatarilor, în locuinţa acestui martor. Bălaşa ar fi trimisaceste persoane pentru a exercita acte de violenţă asupra lui Petre Ghiţă, zisCichicean, care consuma substanţe stupefiante, împreună cu fiul său, ConstantinBălaşa, zis Costi. Victima, mai notează anchetatorii, a fost lovită în repetaterânduri, în zona capului, cu bâtele, de cinci persoane cu feţele acoperite decagule. Loviturile încasate au produs leziuni grave şi, ulterior, moarteavictimei.

Un număr de 24 de persoane au datdeclaraţii, în 18 octombrie, pentru ca anchetatorii să stabilească cercul decunoştinţe al victimei cât şi posibilii duşmani.

S-aurăsculat împotriva autorităţilor

Tânărul de 19 ani a murit, în 15octombrie, la spital, astfel că familia şi apropiaţii acestuia au blocatstrăzile din Glina pentru a cere dreptate şi găsirea criminalului. În primaseară, ţiganii au fost mai paşnici şi au aşteptat ca anchetatorii să aplicelegea. În schimb, a doua zi, când l-au văzut pe prezumtivul autor moral alfaptei, plimbându-se prin comună ţiganii şi-au ieşit din pepeni. Crezând că seîncearcă muşamalizarea crimei membrii familiei Ghiţă au pornit o revoltăîmpotriva poliţiştilor. În scurt timp, pe străzile din Glina se ducea un războicivil. Pe de o parte, ţiganii care cereau să li se facă dreptate, iar pe altăparte, jandarmii care încercau să restabiliească ordinea şi liniştea publică. Laun moment dat, ţiganii au blocat drumul şi au început să arunce cu ce le cădeaîn mână în jandarmi. Forţele de ordine au răspuns cu gaze lacrimogene fără însăsă intervină în forţă. Ulterior, unul dintrte liderii ţiganilor Vili Oaie aruşit să calmeze spiritele spunându-le ţiganilor să aibă răbdare, fiindcă arepromisiuni din partea autorităţilor că se va face dreptate.

Peste100 de dosare nerezolvate

Ţiganii erau revoltaţi fiindcă, spunei, Constantin Bălaşa are la ora actuală peste 100 de dosare care ar finerezolvate. Aceleaşi persoane afirmă că în urmă cu ceva timp, în Bălăceanca l-arfi tăiat pe un om cu sabia pe burtă din cauză că ia zis să plece din poarta lui,pentru că făcea gălăgie. Tot ei au relatat şi o altă faptă de o cruzime rară. Atăiat câinele preotului din comuna Glina ia scos inima şi a scris cu sânge pebiserică. Oamenii spun că preotul nu a depus plângere la poliţie de frică. Aceleaşisurse afirmă că tatăl lui Costi, Marin Balaşa, a spus că nu are cum să îlpotolească că la dus la control, iar doctorii l-ar fi găsit bolnav la cap. Atuncicum de are permis de port-armă? Se întreabă ţiganii din Glina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIH_FRUMUSIK
03 Noi 2010

DOMNUL BALDOMNU BALASA MARIN INSTIGATORUL CRIMEI DIN GLINA AJUNS IN SPATELE GRATIILOR.ACEST OM ESTU UN DIABOLIC TRIMITE AMENINTARI JURNALISTULUI "VLAD MANOLACHE DE LA ZIARUL RING" SA NU MAI SCRIE ARTICOLE DESPRE EL.ASA INSTIGATORUL ACESTEI CRIME NU S
MIH_FRUMUSIK
03 Noi 2010

DOMNU BALASA MARIN INSTIGATORUL CRIMEI DIN GLINA AJUNS IN SPATELE GRATIILOR.ACEST OM ESTU UN DIABOLIC TRIMITE AMENINTARI JURNALISTULUI "VLAD MANOLACHE DE LA ZIARUL RING" SA NU MAI SCRIE ARTICOLE DESPRE EL.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...