2018-11-18 20:47


AVOCATA lui Dragnea rupe TĂCEREA: ”E inadmisibil. E o PRIGOANĂ”

 |  21:58
AVOCATA lui Dragnea rupe TĂCEREA: ”E inadmisibil. E o PRIGOANĂ”

După scandalul cu care a fost întâmpinat Liviu Dragnea la sediul DNA, avocata sa, Maria Vasii își exprimă indignarea față de lipsa de reacție a procurorilor.

”Aceasta prigoana e nemeritata impotriva domnului Dragnea. Instanța să-și asume acest comportament agresiv impotriva dlui Liviu Dragnea. Dragnea a raspuns solicitarii parchetului de a raspunde unui act procesual dar, regretabil, in fata cladirii, a fost intampinat cu foarte multa violenta, iar procurorul de caz facea abstractie de acest eveniment.

Este inadmisibil sa asistam la asemenea manifestari care nu au nicio acoperire in lege” a declarat avocata Maria Vasii la Antena 3.

Avocata a comentat și decizia procurorilor DNA de a pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea:

”În ceea ce priveste masura sechestrului, nu pot sa nu va impartasesc indignarea fata de faptul ca procurorul de caz nu era preocupat sa evalueze bunurile, incercand sa dea vina pe o decizie a CCR.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-22

TAGURI: liviu dragnea, dna, sechestru, avocat, maria vasii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANCA
23 Noi 2017

cucoana deocamdata jignim fara dovezi! acolo unde legea si-a zis cuvintul cu dovezi falsificatorul ne rinjeste in fata si se chinuie sal infunde pe dragnea sa scape de concurenta ! pacat ca aveti asa vocabular la anii dv ! din respect pentru anii pe care ii aveti ati putea folosi alfel cuvintele !
MURES
23 Noi 2017

FA MOLDOVEANCO IA-TI RUDOTELUL SAU ESTI DUPA DOUA DUBLE DE HOLERCA NESIMTZITO? E MAI BUN NAZISTUL ACESTA DOVEDIT CA HOTZ SI VANZATOR DE COPII ?
JUICIARISTUL
23 Noi 2017

DREAK-NEA E PRIGONIT PENTRU CA NU E PRIPONIT. TREBUIA INCHIS DE MULT TIMP, INSA STATUTUL LUI DE MAFIOT I-A AMANAT PRIPONIREA. ORICUM VA FI INCHIS CAT DE MULT AR SCHIMBA, CIORDACHE TAMPITU, SOLDOVEANU PACATOS TUDOREL T, NIMFOMANU PROSTARICEANU , JULISTUL AUTO SERBAN N. SI ALTI IDIOTI LEGILE JUSTITIEI .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Noi 2017

zidul de la TARGOVISTE asteapta CARNE PROASPATA.....adica slugile si CURVELE talharilor gen drac-nea din deli-morman
COSTEL
23 Noi 2017

Avocata lui Dragnea penalul a fost avocată lui Cioacă, care a primis pedeapsă închisoare 12 ani de zile...Marți când s-a dus Dragnea la DNA, era să fie răstignit de lumea, l-a "scăpat" jandarmii ! Apoi a declarat Johannis ieri : ESTE CIRC, PUTEA SĂ STEA ACASĂ SĂ AŞTEAPTĂ, ORICUM NU SCAPĂ CE A FĂCUT LA Tel Drum...M-AI ARE ZECI DOSARE PENALE NEJUDECATE, NU SCAPĂ DE PUŞCĂRIE PEDEAPSĂ PE VIAȚĂ, ÎI SECHESTRĂ AVERILE ABUZIVE PRIMA DE LA TELEORMAN, SUTE DE HECTARE DIN FRAUDE, M-AI ESTE DAT ÎN JUDECATĂ DE FOSTA NEVASTĂ...AMANTA LUI SPUNE TOT, ESTE DISTRUS !!!
CIOCIOLINA
23 Noi 2017

DE CE ARUNCATI CU PIETRE?DE PREZUMTIA DE NEVINOVATIE NU ATI AUZIT? SUNTETI ABSOLUT TURBATI DE URA ,FRUSTRATILOR!
Random imageUltimele stiri


loading...