2019-01-19 05:05


AVOCATUL lui Mazăre rupe tăcerea: ”Nu a FUGIT din țară”

 |  17:36
AVOCATUL lui Mazăre rupe tăcerea: ”Nu a FUGIT din țară”

Avocatul lui Radu Mazăre susține că fostul primar nu avea interdicție de a părăsi țara și nu a fugit din țară.

”E foarte important să subliniem, domnul Radu Mazăre nu a fugit din țară, nu avea interdicție, dânsul nu se asunde a precizat locul unde se află, mai departe rămâne la latitudinea autorităților române dacă vor trimite mandat de arestare. Nu există o hotărârîre definitivă”, a declarat avocatul Tiberiu Bărbăcioru la Antena 3.

„Domnul Radu Mazăre a fost audiat, ne așteptăm să se propună un mandat de arestare. Dar nu va rezolva și nu va dinamiza procesul penal. Singura obligație era de a se prezenta la poliție pentru a justifica prezența sa în țară în apropierea termenelor de judecată. Prezența inculpatului în fața instanței nu este obligatorie. Nu are un impediment ca procesul penal să-și urmeze cursul”, a mai spus ăpărătorul lui Mazăre, care a confirmat că fostul edil a cerut azil politic în Madagascar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-02

TAGURI: avocat, radu mazare, fuga, madagascar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AVOCATUL DIAVOLULUI
02 Ian 2018

Onorata instanta Mazare nu este tigan,doar maica-sa si taica-su sunt//Si nu este un tigan hot este doar un rrom ciorditor//Nu a fugit din tara ci doar a plecat in alta tara//Nu este o victima a "statului paralel" ci este chiar parintele "statului paralel"//A cerut azil politic in Madagascar deoarece vrea sa dezvolte turismul sexual si pedofilia in insula placerilor//Si Asa Mai Departe...BLA BLA BLAAAAA
Random imageUltimele stiri

loading...