2017-01-22 10:09

EVENIMENT


Avocatul macabru, apărat de prietena Elodiei

 |  21:00
Avocatul macabru, apărat de prietena Elodiei

Primul termen al procesului în care avocatul braşovean Victor Teodorescu, judecat pentru că a comandat asasinarea soţiei sale, pentru a încasa o poliţă de asigurare în valoare de 500.000 de euro, a fost amânat pentru 12 septembrie, întrucât dosarul nu a plecat de la Parchetul General. Teodorescu este apărat de către prietena avocatei Elodia Ghinescu, Lorette Luca.

Dosarul se judecă la Curtea de Apel Braşov, în cauză fiind cercetaţi Erwin Preşmereanu, cel care i-a aplicat soţiei avocatului Teodorescu 25 de lovituri de cuţit în zona gâtului şi zeci de lovituri de bâtă în cap, precum şi Victor Teodorescu, despre care procurorii spun că l-a determinat pe Preşmereanu să comită fapta. În schimb, asasinul ar fi fost scutit de la plata unei datorii de 60.000 de euro, pe care mama asasinului o avea la avocat.

Apărătorul Lorette Luca a cerut instanţei ca şedinţa de ieri să se ţină cu uşile închise, iar presa să nu aibă aces la lucrări. De altfel, singura care a relatat presei despre cum a decurs primul termen de judecată a fost avocata lui Erwin Preşmereanu. Silvia Pârşan a precizat că amânarea cauzei a fost absolut necesară, întrucât dosarul nu a ajuns de la Bucureşti. În schimb, Lorette Luca a declarat că va cere instanţei ca avocatul Victor Teodorescu să fie cercetat în libertate şi că se va opune strămutării procesului din Braşov.

La 29 martie 2011, Erwin Preşmereanu a pătruns în curtea vilei familiei Teodorescu, a forţat uşa de la intrarea în bucătărie, după care a lovit-o pe soţia avocatului cu multiple lovituri de cuţit în ceafă. Apoi, cu o bâtă, a lovit-o în cap până când s-a asigurat că femeia a murit. În acest timp, femeia a strigat după ajutor, fiind auzită de angajaţii unui magazin aflat perete în perete cu bucătăria în care a fost ucisă. Asasinul a plecat din locuinţă, luând cu el din geanta victimei suma de 3.000 de lei.

Crima a avut loc în intervalul de timp în care Victor Teodorescu se afla la un seminar, acesta constituind şi alibiul său. Cu toate acestea, în anchetă, asasinul a recunoscut faptul că asasinatul a fost comandat de către soţul victimei. În continuare, Victor Teodorescu susţine că este nevinovat şi că totul este o înscenare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-20

Mai multe imagini:
Avocatul macabru, apărat de prietena Elodiei
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image