2019-04-19 15:47


Bacalbașa pune PAIE PE FOC. Ambasada Israelului REACȚIONEAZĂ

 |  16:12
Bacalbașa pune PAIE PE FOC. Ambasada Israelului REACȚIONEAZĂ

Ambasada Statului Israel arată că a luat cunoştinţă de afirmaţiile deputatului Nicolae Bacalbaşa, pe care le cataloghează “scandaloase şi neadevărate”, şi îi solicită să şi le retragă, transmite Agerpres.

“Ambasada Statului Israel a luat cunoştinţă de afirmaţiile scandaloase şi neadevărate ale domnului deputat Nicolae Bacalbaşa. În numele statului evreu, dorim să-i atragem atenţia politicianului român că declaraţiile sale denaturează faptele cu privire la situaţia din ultimele luni de la graniţa cu Fâşia Gaza şi am aprecia ca domnul deputat să se informeze în profunzime înainte de a face comparaţii nepotrivite şi şocante. Atacurile violente asupra civililor israelieni, coordonate în ultimele luni de gruparea teroristă Hamas, nu vor rămâne niciodată fără răspuns din partea noastră. Statul Israel îşi va apăra mereu poporul împotriva oricăror încercări de a-l suprima”, se arată într-un comunicat al ambasadei Israelului în România transmis, miercuri, AGERPRES.

În comunicat se precizează că deputatul PSD îi insultă cu afirmaţiile sale şi pe protestatarii români paşnici care au fost prezenţi în Piaţa Victoriei, asociindu-i cu teroriştii Hamas.

“Ca urmare, solicităm public domnului Bacalbaşa să-şi retragă spusele şi să se asigure că pe viitor astfel de asocieri cel puţin neadecvate să nu se mai regăsească în discursul domniei sale”, se subliniază în comunicatul ambasadei Statului Israel.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a afirmat că protestatarii de la mitingul din 10 august care au depus plângeri la Parchet ar trebui sancţionaţi şi a făcut o paralelă între evenimentele din Piaţa Victoriei şi confruntările din Fâşia Gaza Gaza.

“Oricum, toţi cei care au depus plângeri, din punctul meu de vedere, ar trebui imediat sancţionaţi pentru trei lucruri: participare la o demonstraţie ilegală, conform legii româneşti, participare la o demonstraţie după orele 21,00 şi o rămânere în această zonă, după ce Jandarmeria a emis toate avertizările legale imperative de părăsire a zonei. (…) De patru luni se desfăşoară nişte demonstraţii la frontiera dintre Gaza şi statul Israel, frontiera fiind un zid înalt de opt metri de beton şi grănicerii israelieni până acum, în patru luni, au împuşcat 171 de persoane şi au rănit câteva mii. Nu am văzut o reacţie violentă, deci… zicându-se că se încalcă legi acolo”, a afirmat, miercuri, Bacalbaşa la RFI.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: declaratii, bacalbasa, ambasada israel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALT CIUMAT ROSU...TRA..LA...LA
22 Aug 2018

Si acest individ cretin trebui dus la psihiatru , el avand alta specialitate. Alo ! electoratul din Galati , numai cretini si penali ati trimis in parlament ? Vezi si declaratiile penalului dan nica .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

dar STATUL ISRAEL nu s-a saturat de mafiotii lui DRAGnea?????????de ce va afisati cu asemenea persoane compromise,orice copil de gradinita intelege ca acesti indivizi sunt manipulati pentru diverse interese Era o vorba pe vremuri-Sistemul comunist s-a prabusit ca era mobilat numai de prosti pupincuristi si curve//pai si dupa 1989 aceiasi prosti pupincuristi si curve au devenit "oamenii de bine" bagati in fata de Iliescu si FSN Au ajuns in asemenea hal de minciuna incat compara diaspora romaneasca cu organizatia HAMAS........adica exact ce face Bashar AL Assad cu diaspora siriana E timul sa se faca curatenie in politica,DATI CU MOPUL SI MATURATI GUNOAIELE
COMUNIST DILIU!
22 Aug 2018

Cu părere de rău spun că, indiferent de ăsta care-i în Parlament, PE MINE NU mă reprezintă (poate nici pe alții), DAR are destui VOTANȚI TÂMPIȚI care se uită în gura lui, ca la un Dumnezeu! DACĂ SCĂPĂM DE ĂȘTIA NUMAI PRIN VOT, N-AVEM NICIO SCĂPARE! ȘI-AU FĂCUT PARLAMENTUL LOR, ȘI DE-ACOLO...DAU ORDINE PRIN OUG, LEGI, DECRETE (secretizate sau nu...) , IAR ”OPOZIȚIA”...NICI AIA NU-I MAI BREAZĂ! Mi-e o silă de ei, numai când îi văd! Oare nu s-a săturat lumea de căpușele-astea care au parazitat și paralizat România, pentru că pârghiile/frâiele, LA EI SUNT, nu la noi! De neînțeles este pentru mine, cum lumea TACE, APROBĂ și TOT VOTEAZĂ...ACELEAȘI LOAZE! Mie, îmi stă mintea-n loc!
IDIOTUL,
22 Aug 2018

face o așa comparație, pentru că în mintea lui și-a altora ca el, israelienii sunt EI, iar palestinienii - NOI! Deci, urmând firul logic al lui Mengele de Galați, ei (”israelienii”) trebuie să ne bată pe noi (”palestinienii”) CA LA FASOLE, eventual cu lăsare de morți și răniți pe asfalt, fără a oripila lumea...internă și/sau internațională! Vă dați seama ce TRUFIE zace în specimenele-astea, de au ajuns la astfel de comparații?! Numai perioada diferă - jidanii au ocupat Israelul în 1948, ei - FSN-ul din PCR, PDSR (devenit PSD), PD, PNL, PDL, PNȚCD, fostul CD, PMP și altele - puțin după 89, altele, mai târziu un pic....
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

@IDIOTUL,-asa este ai dreptate,cu mici exceptii toate partidele sunt de fapt FSN-ul lui iLIESCU si Brucan//Chestia asta a spus-o si MIHAIL GORBACIOV(GORBY) ca intelegerea de la MALTA nu s-a respectat de catre partea cealalta Mai exact OLIGARHII din fostul URSS si-au dat mana cu BANCHERII si au facut ce au vrut ei cu toate tarile din Europa de EST,au jefuit si s-au improprietarit cu absolut tot ce au vrut.....BARA-BARA....si de fapt ceea ce a venit dupa 1989este TOT UN FEL DE UNIUNE SOVIETICA numita pompos "UNIUNEA EUROPEANA".....(proiectul CIA de dinainte de 1989) Deci toti securistii astia ex-KGB sunt racolati de CIAsi pastrati in functii incepand cu ILIESCU,MERKEL,si tot ce vezi in politica romaneasca sunt produse de patiserie cu aceeasi reteta,difera doar denumirea...PSD,PD,PDL toate sunt acelasi KKT care provine din FSN
BRAVO CUCUVEA!
22 Aug 2018

Exact AȘA!
ABAB
22 Aug 2018

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com Please Fill the Application Form Below: - Complete Name: - Loan Amount Needed: - Loan Duration: - Purpose Of Loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,
BACALBASA
22 Aug 2018

ACEST IDIOT NU PIERDE NICI O POSIBILITATE SA SE DEA IN STAMBA . BALACEANCA , AJUTATI-L .
WE OFFER ALL KIND OF LOANS
23 Aug 2018

Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )
UITE....
23 Aug 2018

zici că-ș ține unicul neuron între degete! Dacă tot exhibiționează , s-o facă cu degetele de la picioare! Dar probabil că ar mirosi și internetul de la atâta PUTOARE! Iar în privința mobilității, doar dacă ar redeveni sugar, să și le ducă la gură și să și le sugă CU POFTĂ, precum ATUNCI când n-ai oasele întărite, așa și cu neuronul....SINGUR și STINGHER...
ANONIM
23 Aug 2018

BACALBASA = CAPCAUNU DIN PARLAMENT = DEMENT AFLAT IN LIBERTATE
Random imageUltimele stiri


STARBAG