2019-05-20 02:03


Bancomatul unei bănci din Braşov a fost aruncat în aer

 |  09:54
Bancomatul unei bănci din Braşov a fost aruncat în aer

Bancomatul unei bănci din Braşov a fost aruncat în aer azi-noapte. Poliţiştii sunt şi acum la faţa locului şi fac cercetări pentru a-i identifica pe autori.

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi la ora 03.34, că într-o unitate bancară din municipiu a avut loc o explozie, potrivit News.ro. S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei.

La aceată oră, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-29

TAGURI: bancomat, banca, autori, politie, aruncat in aer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FOARTE BINE!
29 Dec 2018

Puteți să vă ridicați banii nu prin card, ci în mână! Dar nu, voi vreți să vă luați rahatul de salariu din bancomat! Băieții din SISTEM tot fac reclamă ca, până și vata de zahăr din parc, s-o luați cu cardul, cretinii dracului! Or, vă încântă și vă mituiește la nu știu ce favoruri fiscale dacă vă luați card. NU REALIZAȚI CĂ PRIN ASTA CĂ VOR DE FAPT SĂ NU MAI EXISTE CASH-UL, iar toate tranzacțiile să se facă prin card, deci electronic, urmând apoi ca, din ce în ce mai multe cazuri de SPARGERI DE BANCOMATE să vă determine să vă implantați CIP-UL RFID și să deveniți ȚINTE SIGURE DE URMĂRIRE PRIN SATELIT, CA TELEFOANELE MOBILE CARE VI LE VIREAZĂ MOCA PENTRU TRANZACȚIILE ON-LINE, IAR DACĂ N.O.M. HOTĂRĂȘTE CĂ SUNTEȚI/DEVENIȚI INDEZIRABILI, ÎMPOTRIVA SISTEMULUI LOR, VĂ VOR OPRI BANII ELECTRONICI ȘI VOI, VĂ VEȚI UITA LA STELE! FRAIERILOR, DACĂ POPII NU VORBESC DESPRE ASTA PT.CĂ ȘI EI PRIMESC BENEFICIILE DE PE URMA SISTEMULUI, DESPRE SEMNUL FIAREI, UITAȚI-VĂ PE NET ȘI NU MAI DORMIȚI PE VOI!
Random imageUltimele stiri


STARBAG