2016-12-06 12:28

EVENIMENT


Bancuri de la Bac. Poante cu Funeriu

 |  17:13
Bancuri de la Bac. Poante cu Funeriu

Primul examen de Bacalureat “supravegheat” cu ajutorul camerelor video de perete sauweb a dat naştere la numeroase bancuri, care “circulă”, în ultima perioadă printre elevi, profesori, dar şi pe internet.Vă prezentăm cele mai haioase bancuri referitoare la Bac sau la ultimele “isprăvi” ale ministrul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului, DanielPetru Funeriu.

1. Mama către fiică: Azi, la Bac, să citeşti cu atenţiesubiectele, că doar ai învăţat, şi să rezolvi pe rând toate subiectele, întâisubiectul I, apoi subiectul II şi apoi subiectul III. În timpul care îţi rămânesă zâmbeşti şi la camera de filmat din clasă, că aşa e frumos.

După examen:

-Mama: Cum a fost?

-Fata: Am făcut cum mi-aispus. Am citit cu atenţie. La primul subiect nu am ştiut ce să scriu, la aldoilea, nu am ştiut, la al treilea, nu am ştiut şi în timpul rămas am zâmbit lacameră.

2. Ion către vecinul său: Vecine, ştiu că fiică-ta facevideochat. Ha ha ha!

- Vecinul: Unde mă? O omor…

- Ion: La Bacalaureat.

3. Mama către fiică: M-a sunat doamna profesoară de română şi mi-a spus că e foarte dezamăgităde tine pentru nota pe care ai obţinut-o la Bac.

- Fiica: Lasă, că nici doamna nu ştie atâta română, câtvrea să pară. Ne-a mai învăţat şi pe noi greşit.

- Mama: De unde ştii tu?

- Fiica: O corectează mereuministrul educaţiei, la televizor: nu se spune clasa întâi, ci clasa întâia; nu se spune problemele sunt, ci problemele este, iar coleg are gen neutru,nu două genuri, cum ne-a învăţat ea.

4. T. Băsescu: Mă Boc, ai idee de ce pentru Funeriu “coleg” e de gen neutru?

- E. Boc: Nu şefu. De ce?

- T. Băsescu: Pentru că nici ocolegă nu a vrut să stea cu el în bancă,când era la şcoală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-10-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image