2018-12-17 21:24


Bărbat, arestat după ce a fost prins în flagrant când primea un pachet cu droguri de mare risc

 |  13:16
Bărbat, arestat după ce a fost prins în flagrant când primea un pachet cu droguri de mare risc

Un bărbat care a fost prins în flagrant delict în timp ce primea un colet ce conţinea aproape un kilogram şi jumătate de droguri de mare risc a fost arestat preventiv.

În data de 27 mai, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al DIICOT au surprins în flagrant delict un bărbat în timp ce primea un colet în care se aflau droguri de mare risc.

Potrivit cercetărilor, cel în cauză i-ar fi solicitat unei alte persoane să-i comande de pe un site 2.800 de grame de Acacia Confuza Inter Root Bark Powder, Taiwan Acacia. La data de 10 martie, la un oficiu poştal din judeţul Iaşi a ajuns un colet de 1,5 kilograme, expediat din Taiwan, ce conţinea 1.410 grame de pulbere, respectiv DMT (N,N-dimethyltryptamine), drog de mare risc. În 27 mai, bărbatul a fost depistat în flagrant de poliţişti, în timp ce primea coletul cu droguri.

Acesta este cercetat pentru complicitate la introducere, fără drept, în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: barbat, arestat, prinde, flagrant, primeste, pachet, droguri, mare, risc, kilogram
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...