2019-05-24 06:54


Bărbat ÎMPUŞCAT într-o parcare din Craiova. Argesorul e căutat de POLIŢIŞTI

 |  18:46
Bărbat ÎMPUŞCAT într-o parcare din Craiova. Argesorul e căutat de POLIŢIŞTI

Un bărbat a fost rănit după ce asupra sa au fost trase mai multe focuri de armă, într-o parcare din Craiova. Agresorul a fugit, iar acum polițiștii încearcă să dea de urma acestuia, conform Mediafax.

Polițiștii doljeni au fost sesizați că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbați, care se aflau într-o parcare din Craiova.  În urma incidentului, unul dintre bărbați a fost rănit în zona brațului, însă acesta a refuzat transportul la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violențe și uzul de armă fără drept.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-24

TAGURI: barbat impuscat, parcare craiova, agresor, politisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DA?
24 Dec 2018

Nu e ”județul” Olguței? E plin de interlopi ne-prinși, ne-judecați, ne-puși la punct vreodat...DOVADA pactului dintre interlopi și clasa politică, mai ales PSD! IAR POLIȚIA IESE ”STRESATĂ” LA PENSIE PE BAZĂ DE STAT...LA STAT! EI AU O PROBLEMĂ CU UNUL CARE DĂ O BERE LA GARD PT.CĂ NU SUNT WC.-URI PRIN PREAJMĂ, UNUIA CARE S-A GRĂBIT PE TRECEREA DE PIETONI SAU UNEI BĂBUȚE CARE VINDE GHIOCEI SAU PĂTRUNJEL! MOARTE CUMPLITĂ CRETINILOR CARE-ȘI FAC ”NORMA” CU OAMENII SIMPLII!
# THE WILD WEST
26 Dec 2018

TIRIBOMBĂ CU PUȘCĂRIAȘI ȘI INJUSTIŢIE!!!! SOLUŢIA : TOATĂ LUMEA CU PISTOALE ȘI RUCSAC PLIN CU GLOANŢE ??????
Random imageUltimele stiri

Anunț de presă Acum 13 ore

STARBAG