2018-12-16 12:34


Bărbat, în stare foarte gravă. Maşina pe care o repara în curtea casei sale a căzut peste el

 |  13:08
Bărbat, în stare foarte gravă. Maşina pe care o repara în curtea casei sale a căzut peste el

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost transportat, marţi, în stare gravă la spital, după ce maşină pe care o repara într-un atelier auto improvizat în curtea casei sale a căzut peste el.

Bărbatul, de meserie mecanic auto, lucra la repararea unui autoturism în momentul în care elevatorul cu care ridicase maşina a cedat.

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a ajuns de urgenţă la faţa locului, constatând că bărbatul stătuse în stop cardiorespirator aproximativ 15 minute până când incidentul a fost anunţat la 112.

”L-am găsit strivit sub maşină. Este un mecanic auto, lucra sub maşină. S-a defectat cricul, a căzut maşina peste el. L-au scos de sub maşină, nu ştim cât a stat sub maşină, 10-15 minute. Dacă s-a instalat stopul de 10-15 minute, activitatea cerebrală poate să fie nulă. Sub manevrele de resuscitare şi medicaţie, pulsul s-a reluat. Poate fi o fractură de coloană, pot fi leziuni interne, rămâne de investigat paraclinic”, a declarat medicul Valerică Viaşu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, transmite Mediafax.

Bărbatul a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactotate condiţiile în care s-a produs incidentul.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinţi, Nicea Mergeani, a precizat, la rândul său, că la adresa unde s-a produs incidentul nu figurează nicio societate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: barbat, stare, foarte, grava, masina, repara, curte, casa, cade, peste, el
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...