2018-12-13 08:27


Bărbat, reţinut după ce a tâlhărit şi sechestrat un tânăr

 |  07:10
Bărbat, reţinut după ce a tâlhărit şi sechestrat un tânăr

Poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Bacău, după ce a tâlhărit şi sechestrat un tânăr, căruia i-a cerut 11.000 de lei. Acesta a fost prins de oamenii legii după ce a provocat un accident rutier, conducând băut şi fără permis.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Bacău au precizat că cercetările în acest caz au început după ce un bărbat de 32 de ani a fost prins de poliţişti în urma unui accident rutier.

Imediat după ce a produs accidentul, acesta a fugit de la faţa locului deoarece consumase alcool şi nu avea permis de conducere. Bărbatul a fost prins ulterior de poliţişti în municipiul Oneşti.

Oamenii legii au constatat, în urma extinderii cercetărilor, că înainte de producerea accidentului, bărbatul s-a dus cu maşina într-o benzinărie, unde l-a obligat pe un tânăr de 27 de ani să îi plătească carburantul pus în rezervor, în valoare de 150 de lei. De asemenea, acesta i-a cerut tânărului să-i aducă alţi 11.000 de lei.

"După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 32 de ani s-a deplasat în staţia destinată taxiurilor din comuna Sascut, unde l-a găsit din nou pe tânărul de 27 de ani, pe care, prin ameninţarea cu acte de violenţă, l-a determinat să se deplaseze în Oneşti. Odată ajunşi acolo, victima a fost condusă într-un imobil, unde a fost deposedată de suma de 92 de lei. Ulterior, bărbatul de 32 de ani i-a adresat tânărului ameninţări, cu scopul de a-l determina să-i remită în aceeaşi zi suma de 2.000 lei", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, tâlhărie, şantaj în formă continuată, lipsire de libertate în mod ilegal, conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-21

TAGURI: barbat, retinut, talhareste, sechestreaza, tanar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...