2018-09-26 17:53


Bărbat, reţinut după ce şi-ar fi violat fiica minoră în mod repetat

 |  14:51
Bărbat, reţinut după ce şi-ar fi violat fiica minoră în mod repetat

Un bărbat din comuna buzoiană Smeeni a fost reţinut pentru viol şi corupere sexuală a minorilor, el fiind acuzat că şi-ar fi violat, în mod repetat, fiica în vârstă de 14 ani.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au afirmat că bărbatul ar fi mers, în noaptea de luni spre marţi, la priveghiul fratelui său, unde unul dintre copiii săi, un băiat de 13 ani, i-a dezvăluit unei verişoare că sora sa mai mare este violată în mod frecvent de către tatăl lor.

Femeia a auzit toate acestea şi i-a cerut socoteală bărbatului. De asemenea, ea a sunat la Poliţie.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au ridicat pe bărbatul suspect, el fiind reţinut sub acuzaţia de viol şi corupere sexuală a minorilor.

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru viol şi corupere sexuală a minorilor. Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău a demarat o anchetă.

"Instituţia noastră a fost sesizată de Poliţie şi vom evalua situaţia în cel mai scurt timp, atât din punct de vedere social, cât şi din punctul de vedere al impactului psihologic şi vom lua măsurile care se impun, în funcţie de rezultatul evaluărilor”, a declarat Roxana Kovacs, purtătorul de cuvînt al DGASPC Buzău.

Minora abuzată urmează să fie consultată de un medic de la Serviciul de Medicină Legală, transmite Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: barbat, retinut, violeaza, fiica, minora
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ESTI MARE LA 14 ANI , FETITO!
20 Ian 2016

Poti vorbi, poti reclama , te poti duce la rude , la profesori ca sa obtii propria ta libertate si dreptate . Nu stai ca vaca sa-si bata joc tac-tu de tine . De ce la scoala nu te-ai adresat nimanui : mai exista profesori si diriginti care sa ia atitutdine sau ne trebuie si noua un Barnevernet ca sa ia problema in mana.????? Educati copiii in scoli ca sa reclame toate abuzurile suferite in familie , puneti telefoane pe coridoare sau macar o posibilitate ca acesti copii sa discute cu cineva . Aduceti lunar la orele de dirigentie reprezentanti dintre asistentii sociali , cadre de politie si psihologi care sa le explice ca daca in familie exista un nebun , un dictator, un violator , acesta trebuie pedepsit.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...