2018-06-24 12:07


Băsescu ANALIZEAZĂ declarațiile fostului adjunct din SRI: ”E CUTREMURĂTOR”

 |  20:23
Băsescu ANALIZEAZĂ declarațiile fostului adjunct din SRI: ”E CUTREMURĂTOR”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat dezvăluirile făcute de colonelul în rezervă Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea în SRI. Băsescu a precizat că acestea sunt extrem de grave, dar i se par greu de crezut pentru că dacă ar fi fost altfel autoritățile deja ar fi început să ancheteze.

”Cea mai gravă mi s-a părut cea în care afirma că a fost prezent când Coldea ordona arestari, e cutremurator și foarte greu de crezut. Am mai văzut o declarație stupefiantă că pe siguranță națională au fost oameni care au fost ascultați 5 ani și pe urmă mandatele de siguranță națională au fost preluate de Kovesi și utilizate în dosare penale pe corupție.

Vă mărturisesc că îmi par greu credibile aceste informații și au o chestiune care îmi spune că dacă ar fi așa, ar trebui să se fi sesizat un procuroror din Parchetul General, un procuror militar cel puțin, care să îl fi chemat pe colonelul în rezervă Dragomir să dea explicații și să înceapa o anchetă.

Ar fi groaznic să știm că de la SRI se ordonau arestări, ar fi groaznic să știm că Kovesi a plecat cu copii ale mandatelor la DNA și le-a valorificat în dosare penale. Aceste mandate ar trebui să fie la DIICOT și nu la DNA.” a declarat Băsescu la B1tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-13

TAGURI: basescu, declaratii, florian coldea, sri, daniel dragomir

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Sep 2017

MDa....Colonelul PULICA DRAGOMIR...cel care "se lupta cu teroristii" prin Irak adica DUCE GEAMANTANE CU SPAGA LA TERORISTII-KUSHER ai lui HAISSAM si BASESCU....care DADEAU SI EI O MUIE PRIN SUBSOLURI LUI Ciociolina MARIe-Jeanne care se prefacea ca este rapita si abandonata............Noroc ca in toata afacerea asta de SPALARE DE BANI cu TERORISTII mai exista si FBI...care stie adevarul..si care nu negociaza nici cu teroristii nici cu complicii lor Boilor....VA DUCETI LA PUSCARIE.....GAMEOVER
HENRIETTA FERNANDO
13 Sep 2017

Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și vă vom oferi cu plăcere un împrumut. Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.
ANONIM
14 Sep 2017

Băsescu zice că atunci când era la Cotroceni, DNA și SRI ar fi făcut ceea ce ar fi trebuit să facă DIICOT , sau o fi vrând să zică că știa care ar fi trebuit să fie atribuțiile DNA, DIICOT și SRI ?
BASESCU ASTA JOACA TEATRU
14 Sep 2017

Putin bun simt n ar strica dar de unde la un impostor fost sef de stat curvar hot mafiot
PUSLAMAUA
15 Sep 2017

A uitat cand isi asculta proprii consilieri Auitat cand dimineata lespunea prin aluzii directe tot ce vorbeau ei la telefon Puslama oribila
CUCUVEA NEBUNA
24 Sep 2017

La tine toti sunt lichele chiar daca nu ai dovezi Iti versi rautatea in ventilator dobitocule dement
Random imageUltimele stiri

Apa Nova