2019-05-21 20:13


Băsescu DEZVĂLUIE cheia din dosarul Elenei Udrea: ”A fost un denunț dictat. Am văzut nota SRI!”

 |  22:09
Băsescu DEZVĂLUIE cheia din dosarul Elenei Udrea: ”A fost un denunț dictat. Am văzut nota SRI!”

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut luni seara, la TVR1, o dezvăluire halucinantă. El susține că a văzut nota informativă a SRI prin care se stipula că angajatul care a denunțat-o pe Udrea a fost forțat să depună mărturie pentru a nu fi arestat.

”Am primit o informare de la SRI cum ca un inalt oficial dintr-un minister a fost prins de DNA ca trebuia sa ia spaga, a fost pus apoi sa semneze o declaratie de martor pentru a nu fi arestat, cum ca mita trebuia sa ajunga la ministrul de resort.

Am informat ministrul respectiv, i-am aratat și nota, i-am și avertizat în ședința de Guvern” a povestit Traian Băsescu.

Fostul președinte susține că respectiva notă s-a întors la instituție și că nu există decât într-un singur exemplar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: denunt, dna, dosar, elena udrea, nota informativa, sri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Mar 2018

si te mai si lauzi dupa ce ai facut asemenea fapta..SE CHEAMA FAVORIZAREA INFRACTORULUI....dar pe marmota aia tu ai folosit-o din prima zi de presedintie...si ea te-a folosit pe tine In lumea animalelor chestia asta se cheama diferenta dintre VULPOI si COCOS.....amandoi fugaresc gainile dar singurul care le jumuleste de pene este vulpoiul....cocosul ramane cu calareala...iar vulpoiul face perne din fulgi ca sa doarma pe moale...Tu ce faci acum vrei sa iei gaina moarta din gura vulpoiului?Esti disperat rau de ce urmeaza ,nu cumva sa ciripeasca gaina Udrea ca va baga pe toti la puscarie
ANONIM
12 Mar 2018

minciuni ,minciuni ,minciuni Numai minciuni spune hahalera asta chioara Eu v as baga pe amandoi la beci dobitocilor hoti si mafioti
Random imageUltimele stiri


STARBAG