2018-12-19 05:30


Băsescu o face PRAF pe Kovesi: ”I s-a urcat PUTEREA la cap. A făcut din DNA o MOȘIE”

 |  23:02
Băsescu o face PRAF pe Kovesi: ”I s-a urcat PUTEREA la cap. A făcut din DNA o MOȘIE”

Fostul președinte, Traian Băsescu lansează noi atacuri la șefa DNA, mai ales după clasarea dosarului Microsoft. Băsescu este de părere că Laura Kovesi nu urmărește decât interesele personale și că a făcut din DNA ”o moșie și un dezastru”.

”Este evident ca acele inregistrari au fost reale. Eu i-am recunoscut timbrul, maniera asta i-a devenit pt ca i s-a urcat puterea la cap.

Nu m-as pune in pielea ministrului justitiei. Kovesi a facut un efort formidabil in 2015 2016 sa ii dovedeasca lui Iohannis ca poate fi utila. Atunci foarte multi oameni au fost arestati. De atunci ne-a convins ca ar face orice pt cariera ei, nu conta ca distruge oameni.

Pt aceasta doamna omul nu este relevant ci interesele ei. A decridibilizat institutia. Ele conteaza. Daca sunt vazute ca unele functuionale. Doamna Kovesi administreaza aceasta institutie in favoarea intereselor ei de publicitate. 

As veni la Microsoft. S-a dus la toti servantii sa spuna cat de vinovata este Morar, nu ma bag sa apreciez activitatea doameni Morar dar recitesc articolul din Constitutie. Pai seful era doamna Kovesi. Control ierarhic. Cei 8 minstrii nu mai indeplinesc conditiile, trebuia sa stie. Scrie in lege.

Iohannis poate sa accepte sau sa respinga. Eu as lasa-o pe Kovesi pentru ca stie ce a stricat. A stricat mentalitatea sa o indrepte. Voi ati fost DNA in timpul lui Morar. Era mult mai echilibrat si mai nesupus. Va spun asta pentru ca a fost o discutie si la mine in burou. Ea a facut din DNA o mosie si un dezastru” a declarat Traian Băsescu la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-04

TAGURI: basescu, atac, kovesi, dna, dosar, microsof
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Feb 2018

Domnule ,am citit de n ori elucubratiile dumitale Spui lucruri aiurea Fii calm cand vorbesti ca nu se intelege nimic din ce spui!
URBAN
05 Feb 2018

tu, chelioja, "ai facut o mosie" din toata tara asta ... uiti ca tu, Pinocchio, ai numit-o pe lulutza ... RUSINE sa-ti fie !
Random imageUltimele stiri


loading...