2019-05-25 12:11


Băsescu, REPLICĂ pentru Ilie Năstase: ”Ce-a fost și ce-a ajuns!”

 |  22:23
Băsescu, REPLICĂ pentru Ilie Năstase: ”Ce-a fost și ce-a ajuns!”

Fostul președinte Traian Băsescu a avut marți seară o reacție după ce fostul tenismen Ilie Năstase, candidatul care deschide lista UNPR pentru europarlamentare, a fost filmat în timp ce aruncă un pahar cu cafea pe un afiș de campanie al senatorului PMP.

”Mi-e dificil să comentez și nu vreau să jignesc public, dar vă puteți imagina ce poți gândi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el! E un gest de... E contradicția asta: ce a fost și ce a ajuns, săracul”, a declarat Traian Băsescu în studioul B1 TV

În imagini care au apărut pe internet se poate observa cum Ilie Năstase se plimbă cu un pahar de cafea în mână, până când ajunge în dreptul unui afiș de campanie PMP cu fotografia lui Traian Băsescu. Apoi, Năstase ia o gură de cafea, după care aruncă peste fața fostului președinte conținutul paharului. 

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a membrului PMP, Cristian Petrescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-23

GALERIE MEDIA


TAGURI: basescu, reactie, cafea, ilie nastase, unpr, pmp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Apr 2019

Degeaba ILIE NASTASE .Iti faci nervi degeaba cu o fiinta scarboasa si abjecta ,cu un borfas hot care a tradat si si a batut joc de tara si de oameni ,cu o scursura umana care a furat pana si din banii de rascumparare a ziaristilor,,etinuti'' in IRAK tot la comanda sa ,ca sa poata fura un miliard de euroLasa l dal naibii ca si va primi pedeapsa pentru ce a facut Nu te amesteca in tarate Nu vezi ca nu i mai ajunge jigodiei Vrea bani tot mai multi bani ,in loc sa lase un om capabil se baga el SCARBOSENIA HADA SI LACOMA!
Random imageUltimele stiri


STARBAG