2017-01-17 13:06

EVENIMENT


Băsescu cere păstrarea locurilor de muncă în Europa

 |  19:28
Băsescu cere păstrarea locurilor de muncă în Europa

Băsescu va ridica la Bruxelles problema păstrării industriilor mari în Europa ca soluţie pentru generarea de locuri de muncă. Preşedintele României a spus înainte de Consiliul European de luni că mutarea industriilor mari din Europa în Asia nu este de natură să rezolve problema locurilor de muncă.

Băsescu a prezentat şi poziţia României faţă de proiectul Tratatului de stabilitate al Uniunii Europene care prevede posibilitatea unor sancţiuni pentru statele care cheltuiesc mai mult decât produc. România susţine necesitatea ca statele care nu au adoptat moneda euro să poată participa la întâlnirile statelor euro. Adoptarea acestui Tratat de stabilitate presupune modificări constituţionale, iar preşedintele Băsescu şi-a exprimat speranţa că România va primi răgazul necesar pentru modificarea legii fundamentale.

Referitor la continuarea protestelor în Bucureşti, Băsescu a afirmat că la Bruxelles va spune că acestea sunt normale şi că „românii au plătit preţul crizei, acum e timpul să plătească şi politicienii”.

Preşedintele României a mai anunţat că va discuta cu secretarul general al NATO chestiunea integrării scutului antirachetă de la Deveselu drept capacitate interimară NATO. De asemenea, Traian Băsescu a spus că va discuta diminuarea începând cu anul 2013 a trupelor româneşti prezente în Afganistan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUKE
30 Ian 2012

USL creaza haos = MANIPUL ARE
MIRUNA
30 Ian 2012

ce garanţii oferă PSD că atunci când vor veni la putere nu vor pune pu mnul în gură procuroril or anticorupţie, cum au făcut cu înverşunare nainte de 2005…
ELENA
30 Ian 2012

O demisie a guvernului ar fi cea mai mare greseala . USL-ul nu vrea decat pu terea, nu are nici o stra tegie si nici o rezolvare a situatiei.
MARIA
30 Ian 2012

Guvernul Boc poate scoat e Romania din criza. USL- ul daca ar ajunge la pute re ar uita instantaneu to ate promisiunile facute. Aduceti-va aminte anii in care au fost la putere. Nu va lasati influentati de urletele disperate ale lui ponta si crin. Nu au solutii!
LORD
30 Ian 2012

Acesti demogoci de la USL vor puterea cu orice cos t, mint, manipuleaza, iar cand vine vorba de solut ii fabuleaza
ION
30 Ian 2012

Si uite ca fostul sef al SRI spune ca protestele n u au fost spontane, acum avem confirmarea totala. Ceea ce a incercat psd+pn l se numeste lovitura de stat, exact cum a facut t ov. Ilici in '89. Nu avem nevoie de solutiile si a nticipatele voastre, guve rnarea actuala este sufic ienta.
ALEX55
30 Ian 2012

Romania nu ar face fata u nei guvernari USL ! Nu va lasati pacaliti de Ponta si Antonescu ! Nu suntem singurii din Europa care ne confruntam cu criza !
ROXANA
30 Ian 2012

Macar cineva in tara asta are idei. Cei de la USL vor la putere, dar nu au nici macar o solutie.
ION
30 Ian 2012

Guvernul Boc si toata con ducerea Romaniei a asigur at intotdeauna, atunci ca nd a fost cazul, stabilit ate, fapt pentru care tar a noastra acum nu se mai afla sub teama de a mai i ntra iarasi in criza. Nu vad de ce acum ne-am face griji ca va merge mai pr ost. USL-ul in momentul d e fata cred ca se teme de popularitatea crescuta a acestui guvern, fapt pen tru care incearca prin or ice mijloace sa il dea jo s.
IRINA
30 Ian 2012

Schimbarea guvernului nu este nici pe departe o so lutie buna! Iar opozitia scandeaza si agita popula tia, numai ca sa ajunga l a ciolan si sa aiba ce fu ra.
ANA
30 Ian 2012

ii sustin pe premier si p e presedinte!
VOCE
30 Ian 2012

Cat timp or mai avea asti a de la USL bani sa tina oamenii in strada de frig ul astia? Sunt indignat.. ..
MITRUT
30 Ian 2012

Toti vor sa puna mana pe putere…acum cei de la u sl profita de evenimentel e care au fost si vor sa se dea cocosi ca ei vor f ace din tara asta un diam ant, dar dupa parerea mea sunt naivi si nu au ce c auta pe scena politica…
MARIUS
30 Ian 2012

sunt de acord cu toate re formele si masurile luate de Guvern! Tineti-o tot asa, suntem cu voi!
DANA
30 Ian 2012

acum ca il baga pe nastas e 2 ani la racorica, poat e se sperie psd si pnl si mai termina cu porcaria de revolutie, autoritatil e au treaba, nu au timp d e manipulari mizere. Succ es in continuare!
ALINA
30 Ian 2012

E usor pentru opozitie s a stea pe margine si sa c ritice tot timpul masuril e luate de guvernul boc.u sl mai bine s-ar implica ca Romania sa depaseasca criza economica
MIHAI
30 Ian 2012

Acum ca un corupt al usl, respectiv nastase va fi condamnat, mai raman ceil alti: voiculescu, vantu, patriciu, taica iliescu, mai pe scurt intregul PSD +PNL+PC
IULIA
30 Ian 2012

PDL nu ceda,noi cu tine v om vota
CLEME
30 Ian 2012

E mai bine sa stati in st rada sa prostestati pentr u sistemul de stat cand a ltii muncesc si la stat si la particular si nu se mai plang si-si vad de v iata lor in mod normal fa ra sa mai astepte ``minun ile `` guvernarii?
LAURA
30 Ian 2012

``Lupta`` aceasta care se tot da intre protestatar i si oamenii de la putere ii exclude pe tineri deo arece majoritatea sunt pe nsioanari!Invatati sa cer eti drepturi si pentru ti neri ei reprezinta viito rul!
DYDY
30 Ian 2012

acesti oamei chiar nu se lasa de proteste.sunt din ce in ce mai putini si i ngheata de frig acolo.bas escu ncearca sa rezolve t ot pe cale amiabila dar c ei din usl nu se lasa si incearca sa il „ingroap e”.RUSINE USL
ALEX
30 Ian 2012

USL=MANIPULARE=PINOCHIO ,nu va lasati transformat i in marionetele lor
DEDE
30 Ian 2012

Declaratiile domnului pre sedinte sunt foarte expli cative si incearca sa rez olve toate problemele.pro testele continua din cauz a celor din USL care vor sa fac numai rau.urat din partea lor
SILVIU
30 Ian 2012

A. Nastase a fost in sfar sit condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare! !
NITU
30 Ian 2012

Sper ca recursul sa nu ne dezamageasca si sa arate contrariul pentru ca atu nci CSM-ul va avea o mare problema de imagine.
DADA
30 Ian 2012

basescu are dreptate in d eclaratiile date si incea rca sa rezolve toate prob lemele romaniei dar cei d in USL „baga bete in ro ate”si vor sa ajunga ei la putere sa poata fura tot.
ALADIN
30 Ian 2012

Si eu sper ca mai urmeaza si alti USL-isti hoti... .
DODO
30 Ian 2012

tot USL-ul sunt niste rat ati si vor sa fure tot ce exisa in tara.basescu si gur va rezolva problemele romanilor.Eeu am increde re in basescu
GIGI
30 Ian 2012

Ponta si Crin "doua" poli ticieni tari in clanta... si atat!!!Nu fac altceva decat sa barfeasca putere a sub aripa protectoare a comunistului liescu!

Adauga un comentariu

Random image