2016-12-09 23:27

EVENIMENT


Băsescu: Iluzia traiului pe datorie s-a spulberat!

 |  17:57
Băsescu: Iluzia traiului pe datorie s-a spulberat!

Iluzia traiului pe datorie s-a spulberat nu numai în România, ci în toată Uniunea Europeană, a afirmat marţi preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului a mai adăugat că deciziile luate la Consiliul Europei sunt extrem de importante pentru ce se va întâmpla în UE în următorii ani.

“Iluzia traiului pe datorie s-a spulberat nu numai în România, ci în toată UE. Din acest motiv, cele două documente adoptate ieri (la Consiliul European - n.r.) au semnificaţie deosebită: forma finală a tratatului (Tratatul privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa - n .r.) şi o declaraţie care vizează crearea de locuri de muncă”, a spus Băsescu, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

“El arată voinţa liderilor politici de a situaţie care ajunsese la stadiul la care opţiunile nu mai puteau întârzia. În opinia mea, şi aşa s-a întârziat mult. Contrar unor informaţii din presă, la Bruxelles nu s-a semnat nimic. A fost o negociere între liderii politici în încercarea de a menţine principalul obiectiv al măsurilor ce trebuie luate. (...) Forma la care a fost adus tratatul în urma ultimului Consiliu European reprezintă un compromis care menţine ideea că nimeni nu mai poate asigura bunăstarea propriului popor din împrumuturi”, a mai spus preşedintele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Traian_basascu, datorie, trai, consiliul_europei, romania, UEComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

MAI: Peste 8.400 de polițiști, la datorie de Ziua Națională a României Ministerul de Interne (MAI) a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că peste 8.400 de... 29 Noi 2016 | (0)
Românul muncește două treimi din viață și e prost plătit Cetățeanul mediu conturat de cifrele din statisticile oficiale este un personaj care muncește... 02 Dec 2016 | (1)