2018-07-22 09:43


Băsescu, în campanie la cafea

 |  20:57
Băsescu, în campanie la cafea

După ce a votat, preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut cumpărăturile, duminică, într-un hipermarket din Bucureşti, el invitându-i apoi pe ziariştii prezenţi să bea o cafea alături de el, dar fără camere de filmat şi reportofoane. Premierul Victor Ponta a comentat cu ironie gestul preşedintelui, declarând că “a fost la cumpărături să cheltuiască cei 8% primiţi mărire de salariu de la Guvernul Ponta”.

Întrebat de ce a mers la cumpărături chiar în ziua alegerilor, Băsescu a spus: “Crezi că nevastă-mea ţine cont de alegeri. Mi-a dat listuţa şi mi-a arătat direcţia. Pe listuţă, am avut apă minerală, pâine, unt, roşii, castraveţi, morcovi, albitură pentru ciorbă, salată verde. Nu am luat salată olandeză, am luat românească”, a spus Băsescu. “În mod categoric n-am avut alegeri la care, după ce am votat, să nu mă duc la cumpărături, dar nu e o superstiţie, e o preocupare, ca să treacă ziua mai repede”, a mai spus preşedintele, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV. Întrebat dacă va fi prezent duminică seară la sediul PDL când se vor anunţa rezultatele exit-poll-urilor, Traian Băsescu a negat.

A mai fost întrebat, de asemenea, dacă va participa la Consiliul European din 18 iunie, Băsescu a răspuns: “E, acuma vorbim politică!”. La final, el a precizat că merge să bea o cafea şi i-a invitat şi pe ziariştii prezenţi, însă doar dacă renunţă la camere de filmat şi la reportofoane. Aflat în cafenea, Băsescu a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că este îngrijorat de frecvenţa foarte mare a incidentelor din ziua alegerilor locale. Traian Băsescu a mai spus că este un lucru bun faptul că prezenţa la vot este mai mare faţă de localele din 2008. De asemenea, preşedintele a afirmat că “va veni şi momentul în care voi da note şi voi da fiecăruia ce e al lui”,  în direct la televiziunea Realitatea, referitor la guvernele Boc şi Ponta.

Premierul Victor Ponta a spus cu ironie că probabil Traian Băsescu a fost la cumpărături să cheltuiască cei 8% primiţi mărire de salariu de la Guvernul Ponta, modificare de care s-au bucurat toţi bugetarii: “Ce să facă altceva președintele? Ce mai poate să facă altceva? Eu, într-un fel, mă gândesc că e un președinte fericit, pentru că am mers de multe ori, de când sunt prim- ministru, cu Daciana și cu copiii și la mall, și la cumpărături și n-a venit nimeni de la presă după noi... Probabil că dânsul e mult mai popular și de aia… Sau poate că noi nu vă anunțăm când ne ducem? Nu știu răspunsul la această întrebare. În rest, foarte bine că face cumpărături. De altfel, a primit un salariu cu 8% mai mare începând cu luna iunie și domnul președinte. Probabil cheltuie ce a primit de la Guvernul Ponta”, a replicat primul-ministru, potrivit NewsIn.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-14

TAGURI: presedinte, traian basescu, victor ponta, alegeri, cumparaturi, alegeri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova