2017-01-18 08:07

EVENIMENT


Băsescu scapă de suspendarea PSD

 |  19:04
Băsescu scapă de suspendarea PSD

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, a declarat, marţi, la RRA, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu nu mai este o prioritate şi că aşteaptă şi de la şeful statului, “după al şaptelea an de mandat, să fie mai serios, să fie mai atent cu ceea ce spune”. În opinia liderului Opoziţiei, rămâne, în continuare, o prioritate căderea Guvernului şi că Opoziţia va mai încerca şi în sesiunea parlamentară viitoare, prin moţiune de cenzură, să dea jos Executivul condus de premierul Emil Boc. ”Guvernul actual este un guvern extrem de incompetent şi vreau să nu fie considerate insultătoare cuvintele mele. Oameni cum este domnul Igaş la Interne, cum este domnul Ialomiţianu la Finanţe, cum este domnul Tabără la Agricultură sunt oameni a căror competenţă profesională, în primul rând, noi o contestăm. Oamenii aceştia nu sunt pregătiţi să conducă ministere atât de importante. (...) Să schimbăm Guvernul Boc cât mai repede rămâne o prioritate absolută“, a afirmat Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-21



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

MARIANA
17 Aug 2011

ponta zice ca acest guver n este incompetent dar ps d-ul pe cine a avut la in terne in 2009 nu cumva pe incompetentul nica? sau acum crezi ca este mult m ai bun domnul catalin voi cu dupa ce a stat la miti tica? nustiu intreb?
DRAGA MARIANA
17 Aug 2011

O avea si psd falitii lui dar nu te supara a avut in functii ministeriale n umai oameni cu o anumita valoare! Nu sunt criterii de comparatie intre cei doi! Iar in ceea de prive ste pe Nastase fata de Bo c este diferenta de la ce r la pamnt! Dincolo de si mpatiile sau antipatiile tale politice! Sa dam Cez arului ce e al Cezarului! E vorba de capacitate de conducere! Cu stima!
N.MITREA
17 Aug 2011

Nu este competent Tabara la ministerul agriculturi i ?Probabil ca cel mai co mpetent e "taica popa"soc rul acestui derbedeu flem atic ce se crede pontos.S a mai creasca.Cum ii da d rumul din lesa "nenea"Nas tase,caca numai in strach ini.Gasiti-i o calitate , in afara de cea de pusla ma acestui individ.
N.MITREA
17 Aug 2011

Am vrut sa scriu calca.
COCO
18 Aug 2011

Mitrea,esti un bou cu tza tze!!!Ministrii PSD erau genii fata de prostii si inconpetentii astia!
FILEMOU
18 Aug 2011

PONTA , UN NIMENI.
AURA
19 Aug 2011

100% USL are oameni mai c ompetenti dacat actualul guvern. Sunteti naivi ce i care vedeti ceva bun in acest guvern. Toti au profitat de guvernare. A cestia au luat de la cei cu venituri mici si si-au dat lor. RUSINE
CIUPINGHER
20 Aug 2011

filemou, cred ca esti cee a ce spui ,nu am nici o c uloare politica sunt un n ostalgic al vremurilor ap use avand si o varsta, c and am reusit sa-mi cresc copiii si sa ajunga oame ni peste mari si oceane, ca aici cu oameni ca cei din PDL care au parlament ari analfabeti si fara ni ci un orizont politic nu puteau sa faca nimic,vii tu si spui ca Ponta este un nimeni, imi dau seama de ce tara asta a ajuns s a dispara ca natiune avan d in conducerea ei oameni care gandesc ca tine!

Adauga un comentariu

Random image