2018-12-11 09:19


Băsescu scapă de suspendarea PSD

 |  19:04
Băsescu scapă de suspendarea PSD

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, a declarat, marţi, la RRA, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu nu mai este o prioritate şi că aşteaptă şi de la şeful statului, “după al şaptelea an de mandat, să fie mai serios, să fie mai atent cu ceea ce spune”. În opinia liderului Opoziţiei, rămâne, în continuare, o prioritate căderea Guvernului şi că Opoziţia va mai încerca şi în sesiunea parlamentară viitoare, prin moţiune de cenzură, să dea jos Executivul condus de premierul Emil Boc. ”Guvernul actual este un guvern extrem de incompetent şi vreau să nu fie considerate insultătoare cuvintele mele. Oameni cum este domnul Igaş la Interne, cum este domnul Ialomiţianu la Finanţe, cum este domnul Tabără la Agricultură sunt oameni a căror competenţă profesională, în primul rând, noi o contestăm. Oamenii aceştia nu sunt pregătiţi să conducă ministere atât de importante. (...) Să schimbăm Guvernul Boc cât mai repede rămâne o prioritate absolută“, a afirmat Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
17 Aug 2011

ponta zice ca acest guvern este incompetent dar psd-ul pe cine a avut la interne in 2009 nu cumva pe incompetentul nica? sau acum crezi ca este mult mai bun domnul catalin voicu dupa ce a stat la mititica? nustiu intreb?
DRAGA MARIANA
17 Aug 2011

O avea si psd falitii lui dar nu te supara a avut in functii ministeriale numai oameni cu o anumita valoare! Nu sunt criterii de comparatie intre cei doi! Iar in ceea de priveste pe Nastase fata de Boc este diferenta de la cer la pamnt! Dincolo de simpatiile sau antipatiile tale politice! Sa dam Cezarului ce e al Cezarului! E vorba de capacitate de conducere! Cu stima!
N.MITREA
17 Aug 2011

Nu este competent Tabara la ministerul agriculturii ?Probabil ca cel mai competent e "taica popa"socrul acestui derbedeu flematic ce se crede pontos.Sa mai creasca.Cum ii da drumul din lesa "nenea"Nastase,caca numai in strachini.Gasiti-i o calitate ,in afara de cea de puslama acestui individ.
N.MITREA
17 Aug 2011

Am vrut sa scriu calca.
COCO
18 Aug 2011

Mitrea,esti un bou cu tzatze!!!Ministrii PSD erau genii fata de prostii si inconpetentii astia!
FILEMOU
18 Aug 2011

PONTA , UN NIMENI.
AURA
19 Aug 2011

100% USL are oameni mai competenti dacat actualul guvern. Sunteti naivi cei care vedeti ceva bun in acest guvern. Toti au profitat de guvernare. Acestia au luat de la cei cu venituri mici si si-au dat lor. RUSINE
CIUPINGHER
20 Aug 2011

filemou, cred ca esti ceea ce spui ,nu am nici o culoare politica sunt un nostalgic al vremurilor apuse avand si o varsta, cand am reusit sa-mi cresc copiii si sa ajunga oameni peste mari si oceane, ca aici cu oameni ca cei din PDL care au parlamentari analfabeti si fara nici un orizont politic nu puteau sa faca nimic,vii tu si spui ca Ponta este un nimeni, imi dau seama de ce tara asta a ajuns sa dispara ca natiune avand in conducerea ei oameni care gandesc ca tine!
Random imageUltimele stiri


loading...